2777
2789

خوب نمیشه. با استراحت دردش کم میشه یا درد نداره کلا اما اگر دوباره به مهره ها فشار بیاد همون ناحیه دردناک میشه یا در صورت فشار به سیاتیک در راه رفتن مشکل ایجاد می‌کنه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خیلیامون دیسک داریم. چندتامون عمل کردن پلاتین گذاشتن. چندتامون زندگی عادیشونو میکنن با رعایت کردن. 

خودمم جز دسته هایی هستم که با وجود دیسک کمر و گردن. ورزشمو میکنم وزنمو پایین اوردم و چندساله روبراهم. باید عضلات میانی رو قوی کنی. حرکاتی که دکترم گفته رو هروز میرم بهمراه ورزش اصلی خودم.کوهنوردی و شنام میرم.وزن بالا خیلی بده 

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

ما خیلیامون دیسک داریم. چندتامون عمل کردن پلاتین گذاشتن. چندتامون زندگی عادیشونو میکنن با رعایت کردن ...

نه وزنم بالا نیس 

یه سوال دارم ؟ بعد از درمان میشه مثلا روزی مثلا ۸،۷ ساعت درس خوند؟ احتمال داره دیسک پاره شه ؟

مثلا میشه بعد از درمان روزی چند ساعت درس خوند؟

بله

روی صندلی و پشت میز باشه، ارتفاع میز خوب و مناسب باشه. هر نیم تا یک ساعت چند قدم راه برید و ورزش های مربوط به کمر که دکتر تجویز میکنه انجام بشه.

آق معلم .*. آینده به کاری که امروز انجام می‌دی بستگی داره .*.
نه وزنم بالا نیس یه سوال دارم ؟ بعد از درمان میشه مثلا روزی مثلا ۸،۷ ساعت درس خوند؟ احتمال داره دیسک ...

دیسکت زده بیرون. باید احتیاط کرد. اول باید یه مدت استراحت داشته باشی و اون حرکات دکترتت رو انجام بدی و اب درمانی کنی. بهش فشار نیاد بعدا کم کم بهتر میشی نترس. ولی مراعات کن همیشه. ادم سراغ دارم از بس رعایت نکرد دوبار عمل کرده. درس خوندن کار سنگینی نیس. نحوه نشستن و خوابیدنت مهمه نحوه چیزی برداشتن و حمل کردن

دیسکت زده بیرون. باید احتیاط کرد. اول باید یه مدت استراحت داشته باشی و اون حرکات دکترتت رو انجام بدی ...

دکتر احتمال ۵۰،۴۰ درصد داده که دیسک باشه چند روز دیگه نوبت ام ار ای دارم 

کلا کار سنگین نمیکنم فقط اتاقم طبقه بالاس روزی چند بار پله ها رو بالا پایین میکنم 

دیسکت زده بیرون. باید احتیاط کرد. اول باید یه مدت استراحت داشته باشی و اون حرکات دکترتت رو انجام بدی ...

کلا تک رختخواب میمونم بدتر میشم میرم بیرون راه میرم دردم کمتره 

درد خیلی شدید نیس پاهام خیلی مور مور میکنه 

کلا تک رختخواب میمونم بدتر میشم میرم بیرون راه میرم دردم کمتره درد خیلی شدید نیس پاهام خیلی مور مور ...

پات سر بشه ممکنه بیرون زده زدگی باشه. من همسرم دیسکش دوتا پاره شده . ولی اذیت نیس ورزشم میکنه. ورچزنشو محدوده طبیعی نگه داشته. به خودشم فشار نمیاره.