2777
2789
ممنونم عزیزم مرسی فقط ۲ هفته دیگه نوبت ام ار ای دارم بنظرتون چیکار کنم تو این دو هفته؟

استراحت کن هیچ چیز اندازه این برات خوب نیست تا دردت کمتر بشه. بعد دیگه به زندگی عادی برمیگردی

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

پات سر بشه ممکنه بیرون زده زدگی باشه. من همسرم دیسکش دوتا پاره شده . ولی اذیت نیس ورزشم میکنه. ورچزن ...

من فقط نگران درسامم چون کنکور دارم وگرنه کار سنگین نمیکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش چی انجام میدی؟منم دیسک گردن و کمر دارم ۷جلسه رفتم باشگاه نابود شدم

منم همینم. ولی ورزش رو شروع کردم پنج ساله. بدنم الان از 15سالگیم جوونتر شده.اول ایروبیک بود چند ماه بعد بدنسازی ولی سنگین نه. با کش پیلاتس و دمبل ورزش میکنم. شنا میرم پیاده روی دویدن  کوهنوردی. چیزایی که وقتی سالم بودم انجام نمیدادم. هروزم حرکات اصلاحی کمرم رو میرم

تو رختخواب بمونم یعنی ؟

نه در این حد مطلق نمیخاد استراحت کنی ولی بیشتر دراز بکش. دمر نخوابی. بین زانوهات بالش کوچیک بذار موقع خواب. زیر زانو بالش بذار وقتی به پشت میخوابی

نه در این حد مطلق نمیخاد استراحت کنی ولی بیشتر دراز بکش. دمر نخوابی. بین زانوهات بالش کوچیک بذار موق ...

ممنونم عزیزم خیلی کمکم کردین خیلی اروم تر شدم مرسی که وقت گذاشتین 🤍

فداتم نترس اخر دنیا نیست.

سلام عزیزم ما چند وقت پیش صحبت کردیم راجب دیسک کمر 

من ام ار ای دادم دکتر دید گفت دیسکای کمرت سالمن فقط دیسک اخریت ضعیف شده که باید ورزش کنی من الان هرچی سرچ میکنم راجب دیسک ضعیف چیزی ننوشته 

یعنی من همون دیسک کمر دارم؟ 

سلام عزیزم ما چند وقت پیش صحبت کردیم راجب دیسک کمر من ام ار ای دادم دکتر دید گفت دیسکای کمرت سالمن ف ...

عاره دیگه دیسک خفیف داری. ورزش های دکتر ویلیامز و مکنزی  رو دکتر من بهم پیشنهاد داد. همیشه هم انجام میدم برای تقویت عضلات شکم و کمر هست عضلات میانی قوی میشه