2777
2789

آدم های عقده ای دوس دارن جلب توجه کنن 

شایدم کم شنواس! 

وگر نه آدم عاقل و بالغ چنین کاری نمیکنه و با صدای ملایم هم میتونه اهنگ گوش بده

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم های عقده ای دوس دارن جلب توجه کنن شایدم کم شنواس! وگر نه آدم عاقل و بالغ چنین کاری نمیکنه و با ص ...

ن ناشنوا نیست بارها دیدمش.. الان ب شوهرم گفتم ب مدیر ساختمون بگه .. مثل اینکه تماس گرفتن صداشو کمتر کرده ولی رو مخه

منم به این درد گرفتارم. همچین باهاشم میرقصه صدای وحشتناکی میاد خونمون. آخه یه روز دو روز نه کل سال

خدا ازشون نگذرع تو اون ساختمون قبلیمونم همچین بیشعوری بود الانم ... انگار تو هر ساختمون ی گاو پیدا میشه

برو بهشون بگو که صدا زیاده یکم رعایت کنن دارید اذیت میشید 

ما یه مستاجر داشتیم کوچکترین صدایی از ما می‌شنید فوری پیام میداد اونم کی و کجا  توی روز اونم اگه میرفتیم حیاط و تمیز کنیم صدا می‌رفت طبقه پایین 

خودشون روز خواب بودن شبا بیدار میشدن تا صبح صداشون توسرما بود چه شبایی من بیدار میشدم از صدای بچه های بی ادبش و گریه میکردم🤣🤣 دیگه یه شب کم آوردم اونقدر رو مخم بودن کل میکشیدن دست میزدن ساعت سه صبح رفتم تو کوچه جفت پا رفتم تو درشون هرچی از دهنم دراومد گفتم بهشون 

بعد اونا ناراحت شدن قهر کردن زودتر از موعدشون تشریف بردن خداروشکر

من چندبار گذری زنشو دیدم خیلی خانوم با شخصیتیه روم نمیشه الان ب شوهرم زنگ زدم ب مدیر بگه .. صداشو کم ...

طبقه بالایی مام همین بود بارها تذکر دادیم البته من معتقدم مقابله به مثل جواب میده هر وفت صدا رو زباد میکرد من صدا رو بیشتر میکردم یه بار به مدیر گفته بود کیه جدیدا صدای ضبط رو زیاد میکنه اونم گفته بود خانم... دیگه ادب شدن

برو بهشون بگو که صدا زیاده یکم رعایت کنن دارید اذیت میشید ما یه مستاجر داشتیم کوچکترین صدایی از ما م ...

خوب کاری کردید من اخه روشو ندارم 😢 بعدم الان بچم مریضه تب داره بیحاله وگرنه دلم میخاد درو وا کنم جیغغغغ بزنم فحش بدم دراین حد اعصابم خورده 😑😑😑

خوب کاری کردید من اخه روشو ندارم 😢 بعدم الان بچم مریضه تب داره بیحاله وگرنه دلم میخاد درو وا کنم جی ...

خیلی محترمانه برو بگو یا اگه شماره ای چیزی ازش دارید بهش پیام بده