2777
2789
عنوان

ایدز

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 25 پست

مطمئن باش ایدز نداری 

و هیچوقت به گوگل اعتماد نکن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه گوگل  شر و ور میگه 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
وای خیالم راحت شد

گلم ایدز فقط از طریق رابطه جنسی و سرنگ آلوده مشترک و انتقال خون حالا از هر طریقی به زخم باز منقل میشه وگرنه با دست دادن و روبوسی و... هم سرایت نمیکنه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
اینم بگم که دندون عقلم داره در میاد مامانم میگه افت دهنت ممکنه از دندون عقلت باشه

ببین آفت دهنت از تغذیته ..به یه چیزی حساسیت داری ...مثلا خیلی گرم و خشک  باشه.من پسته که میخورم یا انجیر اینجوری میشم ..شوهرمم بادمجون میخوره اینطور میشه ..دهنت بعد مسواک با آب نمک بشور...تا میتونی چیز سرد مثل ماست .شربت خاکشیر ..آب رو به سرد.دوغ  بخور ..گرم بدترش میکنه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

گوگل همیشه چرت می گه گلم .جوش ریز و آفت هر دو در اثر غلبه ی دم هستن .حجامت کن ،بیشتر حمام برو (هفته سه بار )و داخل حمام حتما کیسه‌ سفیدآب استفاده کن .آب بیشتر بخور ،کاهو بخور ،سیب بخور  .چیپس و پفک و خرما و گردو گرمی جات و ادویه جات هم یه مدت نخور بعدش هم کم بخور .قبل حجامت انار بخور یه هفته 

2790
2778
2791
2779
2792