2777
2789

دکتر گفت باید یک ماه تو گچ باشه اما ده روز دیگ دوباره عکس بگیرین بیارین واسم 

بعد ما عکس گرفتیم گفتن ک یکم دیگ باید جوش بخور 

حالا ب نظرتون نیاز ببریم دکتر چون اونجا ک بودیم یه مورد اومد بود مثل ما فقط عکس بچشون نشون دادن رفتن کار خاصی نکردن چون هنوز مونده بود تا جوش بخور 

با این اوصاف پیشنهاد می‌دین ک ببریمش دکتر نشون بدیم یا نه؟؟

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

به نظرت اگر بچه ت اذیت میشه تو رفت و آمد بزار ۵ روز دیگه ببر ولی اگر اذیت نمیشه ببر 

اگر یه موقع نبردی پای مرغ انجیر خشک بخیسه بخوره پودر سنجد و شیر عالیه سریع جوش میخوره البته اگر بد خوراکی نباشه  

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
به نظرت اگر بچه ت اذیت میشه تو رفت و آمد بزار ۵ روز دیگه ببر ولی اگر اذیت نمیشه ببر اگر یه موقع نبرد ...

بد خوراک ولی همرو بهش میدم اما چون است تحت نمیکنه برای همین جوش نخورده همش در حال فعالیت

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد خوراک ولی همرو بهش میدم اما چون است تحت نمیکنه برای همین جوش نخورده همش در حال فعالیت

بهش بده عقب تر بنداز رفتنتو با فیلم برنامه کودک سرگرم ش کن 

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد