2777
2789
عنوان

چراخونواده شوهرمن اين مدلين

494 بازدید | 19 پست

ببينين ماازنظرفرهنگي خيلي ازشون بالاتريم حتي از نظر اجتماعي و فرهنگي خيلي بالاتريم ازشون مادي هم خوبيم اما اونا بالاترن ،خوب؟متاسفانه يه مدلين مثلا اگه باهاشون صاف و صادق روراست باشي دم در ميارن زود خودموني و پرو ميشن روت حساب نميكنن اما اون جاريام فقط درحال حرف زدناي بيخودن اصلا يه وضعي راحب هرچيزي حرف ميزنن مثل نديد بديدااما منم چيزي كم ندارم ولي اهل پز دادن و حرف زدن زيياد راجب هر مياعلي نيستم خوب؟؟حالا حرف من اينه خونواد هاي هستن كه رو ادمايي كه اهل پز دادن و حرف زدن و اين جور كاران بيشتر حساب ميكنن و كاري بهش ندارن فكر ميكنن همه چي مال عمين ادمايت وفقط چيزاي خوب به اين ادما تعلق داره حالا متوجن سدين

اونا که فرهنگشون پایینه نداشته هاشونو با به برخ کشیدن داشته هاشون جبران میکنن. وگرنه اگه کمبود نداره پز دادنشون واسه چیه.  شما در شان خودت باهاشون رفتار کن. زیادم بهشون رو نده

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درخت هر چی پر بارتر سرش پایین تر

همه اونایی که واقعا ارزش وجودیشون بیشتره به هیچ وجه اهل پزدادن  و منم منم نیستن

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

خانواده شوهر من كلا از هر نظر پائین ترن اما كلاس و ادعاشون گوش فلكو كر كرده!!!

مگه مهمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این دوروز دنیا خودتو درگیر ادمای.........نكن

خودتو و شوهرتو عشق است

وقتتو و ذهنتو و اعصابتو برای بی ارزشا،هدر نكن

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است

خانواده شوهر منم با اینکه فوق العاده بی فرهنگ و سطح پایینن ولی خودشونو بالا فرض میکنن مخصوصا خواهرشوهرای عقده ای و متوهمم 

چندشن دیگه ...

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

مثلا مادرشوهرم ايناخواخرشوهرااام ايناروبيشتر ادم حساب ميكنن حالا هرچي تو فرهنگ اجتماعيت بالاتر سر بزير تر موعدب تر باش خونوادتم واست مايه بزارن اوناهرچي پرووتر چه فايده يعني انقدررر كلاس گذاشتن نشون دادن خرج كردن بز دادن حرف زدن زياد خودتمايي تاثير تو إدم داره؟؟؟؟

بستنی جان ب طرز فکرت برمیگرده ...

هیچ ادمی کامل نیست این اولیش

دومیش اینکه چون اکثریت یه چیزی رو قبول دارن دلیل بر درست بودن اون مورد نیست.

سومیش اینکه وقتی یه ادمی میخواد خودش باشه نه چیزی ک خوشایندیگرانه ، تنها میشه ولی همون یکی دو نفری ک اطرافش میمونن عین خودشن و ارامش رو ازش سلب نمیکنن چ بسا کمکی هم هست برای پیشرفتش.میدونه یه ادم درست حسابی اطرافشه ازنظر خودش.

ادم اول و اخر تنهاست حتی اگر اطرافش شلوغ باشه .

تو میتونی مدل اون ادما بشی بذار رو دو کفه ترازو ببین ترجیحت اینکه چ مدلی باشی اگر میخوای مث اونا باشی تمرین میخواد یه وقتایی هم اذیت میشی اما اگر چیزی ک هستی رو قبول کنی درگیر نمیشی فقط یه سری وقتا ک یه سدیا رو می بینی کمی اذیت میشی ک اگر فکرتو عوض کنی خودتو مشغول کارای مفید کنی درصدش کمتر میشه خعلی. 

بعدم ادمی ک پخته باشه ادمایی اطرافش جنع میشن ک مشتاق پخته شدن هستن. 

مثلا یه پیج اینستا هستن این خانم شوهر نداره حالا با طلاق یا هر دلیلی ... ولی خعلی مسافرت میره تکی و ریسکش رو قبول کرده خب برو ببین چقد فالور داره .... سراغ کسز نرفته سراغش اومدن ادم پخته و پر بهتر از ادم حراف و پوچه حتی اگر رفتار دیگران عکس این رو نشون بده ... مث امام حسین ک حق بود و ۷۰نفر فقط باهاش موندن عزیزم.