2777
2789
عنوان

خیلیی نگرانم

204 بازدید | 43 پست

ما خونمون تیر ما دادیم دست مستاجر خودمون اومدیم یه جا دیگه مستاجر 

حالا این مستاجرهای ما از یه شهر و استان دیگن وقتی اومدن هیچی نداشتن و مشکوک بودن ما کلی هم کمکشون کردیم تازگیا فهمیدیم اینا تبعیدی بودن و چیز زیادی نداشتن ب غیر چنتا پتو و چنتا ظرف ظروف و لباس الان نگرانیم اینه نکنه خونه رو بالا بکشن سر موعود تخلیه نکنن ماباید برگردیم خونه خودمون سر موعود

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

عزیزم نگرانی نداره که شما اجاره نامه دارین ان شاءالله سر موعد تخلیه میکنن نکردن هم خب از راه قانونی اقدام میکنین 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

چقدر مونده تا موعد اگه زیاد مونده بهانه بیارید که صاحب ملک خونه اش رو خواسته...ما داریم بلند میشیم مجبوریم برگردیم شما هم دنبال خونه باشید...ولی نمیتونن خونه کس دیگه ای رو بالا بکشن....

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مگه اجاره نامه ندارین؟

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

مگه اجاره نامه ندارین؟

دآریم میترسم قولنامه خرید جعل کنن از اونجایی ک آدم درستی نیستن معلوم نیس برا چی تعبیدین و تیر خوردن

چرا از الان تا تیر ماه برا خودت استرس میتراشی...شما بعد عید بهشون بگو ک باید سر موعد خونه رو تخلیه کنی و از خرداد دیگه هی پیگیر کارت باش ته تهش خالی نمیکنه اجاره نامه داری حکم تخلیه میگیری و از پول پیشش ضرر زیان برمیداری میدی ب صاحب خونه ای ک الان توشی و ازش مهلت میگیری تا اینا خونت و خالی کنن

نمیدونم بنده خدا ب چه جرمی تعبید شده اما چون تبعیدی هست اگر یک خلاف کنه باید بره حبس بنابراین نگران ...

هم خودش هم زنش هم دخترش تیر خورده پاشون نمیدونم چیکار کردن از عرب های خوزستان هستن تبعید شدن تبریز واقعا دیگه حق خلاف رو ندارن ؟ وبراشون سخت میشه اگه شاکی داشته باشن؟

دآریم میترسم قولنامه خرید جعل کنن از اونجایی ک آدم درستی نیستن معلوم نیس برا چی تعبیدین و تیر خوردن

ب نظرم دیگه خیلی توهمی داری نظر میدی...دیدت رو عوض کن فکر کنم کلا منفی گرا هستی و استرسی ببخشیدا از رو امضات اینو میگم 

ب نظرم دیگه خیلی توهمی داری نظر میدی...دیدت رو عوض کن فکر کنم کلا منفی گرا هستی و استرسی ببخشیدا از ...

هرکی باشه استرس میگیره توام جو نده

(کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

چرا از الان تا تیر ماه برا خودت استرس میتراشی...شما بعد عید بهشون بگو ک باید سر موعد خونه رو تخلیه ک ...

خود احمقم اومدم تهران خونه خودم تبریزه از همون علافیه حکم تخلیه و این جور جریانام راه دوره چجوری پیگیر باشم آخه پول چندانی هم نگرفتیم ازش‌ون  آنقدر بلانسبت وحشی بودن الان خوندم داغون کردن از خسارت کم کنیم چیز زیادی نمیمونه ک خونه بگیرن شر کم کنن

خود احمقم اومدم تهران خونه خودم تبریزه از همون علافیه حکم تخلیه و این جور جریانام راه دوره چجوری پیگ ...

من ب نظرم بهترین کار برا شما الان اینه کِ با ی وکیل صحبت کنی...اصلا ب خودت استرس نده...با هیچ سندِ جعلی ای نمیتونه صاحبِ خونت بشه خیالت راحت...ولی با ی وکیل مشورت کن حتما