2777
2789
عنوان

خیلیی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 43 پست
ب نظرم دیگه خیلی توهمی داری نظر میدی...دیدت رو عوض کن فکر کنم کلا منفی گرا هستی و استرسی ببخشیدا از ...

اره خیلی استرسی هستم ولی این مورد حق بده بهم از این طرفم میگم اینا که تبعیدی غریبن میترسن کاری کنن هم از دولت هم اینکه غریبن ولییی خیلی پرو هستن خدایی

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دآریم میترسم قولنامه خرید جعل کنن از اونجایی ک آدم درستی نیستن معلوم نیس برا چی تعبیدین و تیر خوردن

ن عزیزم نمیتوننن چونکه شما تو املاکی و قانونی انجام دادین اونجا کد هست که میره تا ثبت و مشخص میشه رفته اجاره اصلا جای ترسی نداره 

اگر رو دلتون مونده برین با بنگاهی حرف بزنید بگه که خونه رو فروختن یا خودشون میخوان بیان 

خالی کنید 

آدم تبعیدی نمیتونه خلاف ب این بزرگی کنه چونکه حبس سنگین میبرن براش

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

من ب نظرم بهترین کار برا شما الان اینه کِ با ی وکیل صحبت کنی...اصلا ب خودت استرس نده...با هیچ سندِ ج ...

شما وکیل انلاین سراغ داری اینستا جواب بده؟

ن عزیزم نمیتوننن چونکه شما تو املاکی و قانونی انجام دادین اونجا کد هست که میره تا ثبت و مشخص میشه رف ...

خونه ما سند رسمی ندارنا زمینشان قولنامه هستن بازم بازم ثبت میشه؟

حالا از کجا فهمیدی تبعیدی هستن و تیر خوردن خودشون گفتن؟

اره اولش که اومدن خونه رو ببینن ازمون پرسیدن اینجا ب دادگاه نزدیکه گفتیم اره گفت خوبه پس نگو میخاسته هر روز برا امضا بره می‌پرسید بعدشم زنش و خودش میلنگن با عصا را میرن گفت شوهرم سرکار پاش اینجور شده منم تو عروسی تیر خوردم 

بعدش اینا از پول پیش کم داشتن هنوزم ک هنوزه ۶ تومنشو ندادن از اقوام فرستادیم دم درشون گفته من بدبخت چیکار کنم تبعیدی پول ندارم

اره اولش که اومدن خونه رو ببینن ازمون پرسیدن اینجا ب دادگاه نزدیکه گفتیم اره گفت خوبه پس نگو میخاسته ...

یکم برا مستاجر دادن عجله کردین حالا نگران نباش ب خدا توکل کن با وکیل حتما صحبت کن ببین چی میگه

یکم برا مستاجر دادن عجله کردین حالا نگران نباش ب خدا توکل کن با وکیل حتما صحبت کن ببین چی میگه

ب امید خدا شوهرم ک بیخیال کلا من خیلی استرس دارم ایشالله ب خیر بگذره ممنون از راهنمایی هات

خونه ما سند رسمی ندارنا زمینشان قولنامه هستن بازم بازم ثبت میشه؟

والله عزیزم در این مورد من اطلاع ندارم ولی خودم خونمون رو دادم اجاره میدونم که بار کد داره همه قلنامه ها و میرن تا اداره ثبت 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

شما دیلماجِ ایشون هستی؟نظرِ خودت و بده رد شو...تجربه من از شما ۱۰ سال بالاتره شما دنبال درس و نمره ب ...

اوکی با تجربه🤣🤣  

(کاربری از اردیبهشت سال ۱۴۰۳ به من واگذار شده تاپیک های قبل از این تاریخ ارتباطی به من ندارن)

سلام ببینید وقتی شما خونه رو بهشون تحویل دادین ایا بین شما قرازدادی بوده یانه؟

و ضمنا چون شما مالک هستین پس جای نگرانی نداره فقط بعضی مسائل جزئی ممکن است درصورت نداشتن قرارداد بوجود بیاد