2777
2789
عنوان

خیلیی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 43 پست
سلام ببینید وقتی شما خونه رو بهشون تحویل دادین ایا بین شما قرازدادی بوده یانه؟و ضمنا چون شما مالک هس ...

اجاده نامه تو بنگاه نوشتیم

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
سلام ببینید وقتی شما خونه رو بهشون تحویل دادین ایا بین شما قرازدادی بوده یانه؟و ضمنا چون شما مالک هس ...

چون ادمای درستی به نظر نمیان و تبعیدی هستن و از قوم و استان دیگه هستن نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس اصلا جای نگرانی نداره هروقت موعد اجاره تموم شد میتوننین راحت پس بگیرین

ممنون ازتون خدا بهتون طول عمر بده 

اگه سر موعود تخلیه نکردن چه کار هایی میتونم انجام بدم بهانه های الکی ک جا پیدا نکردیم و...

ممنون ازتون خدا بهتون طول عمر بده اگه سر موعود تخلیه نکردن چه کار هایی میتونم انجام بدم بهانه های ال ...

قرارداد رو تمدید نکن فقط یه درخواست تخلیه عین مستعجره رو تقدیم دادگاه کنین اون کلانتری بزور میندازه بیرون

قربانت...جوابِ وکیل و برامون بزار هر وقت تونستی

عزیزم جناب وکیل جواب دادن ممنون ازت خیلی لطف کردی مهربون گفتن که هیچ کاری نمیتونه بکنه سر موعود تخلیه نکرد از دادگاه نامه بگیر نیرو انتظامی ب زور بیرون میکنه

سپاسگزارم بزرگوارید

سلام جناب ببخشید دوباره مزاحم شدم من اجاره نامه رو دیدم کد رهگیری نداشت ولی کد و مهر و امضای بنگاهی بود بخاطر نداشتن کد رهگیری اجاره مشکل که پیش نمیاد ؟ و خونه های ما زمیناشون رسمی نیستن یعنی سند رسمی ندارن و قولنامه ای هستن 

و اینکه چه جرم هایی رو تعبید میکنن؟