2777
2789

من با یکی که قبلا خیلی راحت بودم و بهش اعتماد داشتم تصمیم گرفتم درد دل کنم مثل قبلا یک مدت رابطه مون خراب شده بود (اون فرد تقریبا مشاور هست) و من باهاش صحبت نمیکردم الان بهش پیام دادم و درد دل کردم تازه گفتم هنوز سین نکرده ولی نمیدونم چرا یه حسی میگه سکوت بهتر از حرف زدنه دلم میخواد برم پیامامو پاک کنم گفتم نظر شما رو بپرسم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سکوت بهتره معمولا بعد درد و دل آدم پشیمون میشه.اینجور وقتا برای خودت درد دلت رو بنویس بعدش بسوزون.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
سکوت بهتره معمولا بعد درد و دل آدم پشیمون میشه.اینجور وقتا برای خودت درد دلت رو بنویس بعدش بسوزون.

بنظرت یرم پاک کنم دیگه حرف نزنم یه سالی دوری کنم خوبه؟😃

بنظرت یرم پاک کنم دیگه حرف نزنم یه سالی دوری کنم خوبه؟😃

اگر اینجوری دلت آروم و قرار میگیره آره پاک کن.ببین دلت چی میخواد

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹