2789
عنوان

درسته ک میگن🥲💔

725 بازدید | 71 پست

درسته ک میگن شبا اگه با خدا حرف بزنیم اون بیشتر مارو میبینه بیشتر ب حرفامون گوش میده؟

یا فرشته هارو میفرسته برای ما🥲درسته؟ یا مثل همیشه هرچی بگیم فرقی نداره واسش❤️‍🩹

کاربری دست دوتا خواهره🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط من یادم میاد که یه شب قبل ازخواب یه موضوع پیش اومد خیلی ناراحت شدم نیمه شب بیدارشدم باخدا حرف زدم که دوس ندارم فلان اتفاق بیفته نه من نمیخوام اینجور بشه و...دوباره خوابیدم فرداصبح مشکلم توسط شخصی حل شد .

لایک نکنید .توروخدا 

بله، تو سوره مزمل هم خدا گفته که حتی شده قسمتی از خوابتون را بزنید ونیایش کنید.

سوره بقره هم گاهی تو خونه پخش کن.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

فقط من یادم میاد که یه شب قبل ازخواب یه موضوع پیش اومد خیلی ناراحت شدم نیمه شب بیدارشدم باخدا حرف زد ...

جدی؟🥲من ک قبل خواب همیشه باهاش حرف میزنم اما چرا منو نمیبینه.. خستم از زندگی

کاربری دست دوتا خواهره🌸

بعد از نماز صبح هم البته اول وقت... حاجت گیری بیشتر هست

وقت سحرهم حاجت گیری ببشتره براهمین نمازشب خیلی حاجت میده  چون این مواقع امام زمان هم درحال دعاکردنه

کلا وقت سحر و بین الطلوعین وقت خیلی خوبیه برا دعاکردن

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
جدی؟🥲من ک قبل خواب همیشه باهاش حرف میزنم اما چرا منو نمیبینه.. خستم از زندگی

اون شب بدجور دلم شکست .عین بچه ها که به ماماناشون میگن من فلان چیزو میخوام ومیدونن بهشون داده میشه ها اونجورشده بودم 

لایک نکنید .توروخدا