2777
2789
عنوان

درسته ک میگن🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 71 پست
وقت سحرهم حاجت گیری ببشتره براهمین نمازشب خیلی حاجت میده چون این مواقع امام زمان هم درحال دعاکردنهک ...

یادش بخیر 

چندسال پیش خودم یک گروهی زده بودم برای دعای دسته جمعی برای همدیگه 

و اسم می گذاشتیم و هر شب ساعت دوازده شب به بعد به نیت یکی از اعضای گروه که اون شب نوبتش بود دعای خاصی می کردیم، دعا هم عربی نیست توی کتاب از دولت عشق سرچ کنید هست 

خودم هم از این دعای دسته جمعی نتیجه گرفتم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

من خیلی بهش اعتقاد داشتم ولی الان دیگه نمازاشو میذارم همونایی بخونن که کمکشون کرد

فلسفه نماز رو‌نمیدونی برا همون اینو‌میگی

نماز برای ماست به نفع ماست

میگی نمازاشو خدا احتیاجی به عبادت ما نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیتونم دیگه باهاش حرف میزنم حس میکنم دارم با دیوار حرف میزنمبهش امید می‌بندم و همش ناامید میشمفقط خ ...

مثل منی

تو خود منی

خدا هم همینه برام. هرچقد بهش امیدوار بشم بیشتر ناامیدم میکنه🙂💔

کاربری دست دوتا خواهره🌸

امیدوارم..🖤

با نامیدی و این قلب مشکی به ارزوت نمیرسی

برای رسیدن به خواسته ت باید با انرژی و علاقه بهش فکر کنی و به سمتش بری 

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

فلسفه نماز رو‌نمیدونی برا همون اینو‌میگینماز برای ماست به نفع ماستمیگی نمازاشو خدا احتیاجی به عبادت ...

اون به حرف من گوش نمی‌ده منم به حرف اون گوش نمیدم

نمی‌خوام اصلا همونی بشه که خودم میگم

می‌خوام فقط یه روزنه نور‌ بهم نشون بده

خستم

آقایون دعوت به دوستی ندن
مثل منیتو خود منیخدا هم همینه برام. هرچقد بهش امیدوار بشم بیشتر ناامیدم میکنه🙂💔

من ۶ ماهه دیگه ازش چیزی نخواستم 

و دیگه باهاش حرف نمی‌زنم

هیچی هیچی...

آقایون دعوت به دوستی ندن
بازم امیدتو از دست نده خدارو چه دیدی شاید شد🖤

تا الان همش بدتر شده

حداقل اگه ناامید باشم، وقتی بدتر میشه دیگه اون حس مزخرفو ندارم

هزارتا دعا خوندم، چله، نماز ،خواهش ،زیارت

حتی وضعیت بهترم نشد 

نمی‌خوام دیگه 

مگه کسایی که اعتقاد ندارن چی شدن؟

وضعشون بهترم هست

آقایون دعوت به دوستی ندن
من خیلی بهش اعتقاد داشتم ولی الان دیگه نمازاشو میذارم همونایی بخونن که کمکشون کرد

گاهی یچی میخوایم برامون خوب نیست یا وقت مناسبی برای رسیدن ب اون خواسته نیست خدا میدونه ولی مانمیدونیم.

من ی خواسته داشتم چندسال پیش انقدر گریه و التماس خدارومیکردم ولی نمیشد بعد باخدا دعوامیکردم وقهر..هرکیم بهم میگف شاید به صلاحت نیس یافعلاوقتش نیست گوشم بدهکارنبود

ولی الان خداروشکرمیکنم که نشد چون اگه میشد به مشکل میخوردم گاهی به خدامیگم شکرت که دعامو اون زمان اجابت نکردی

و البته ترک گناه واستغفار هم خیلی موثره تو حاجت روایی.

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
گاهی یچی میخوایم برامون خوب نیست یا وقت مناسبی برای رسیدن ب اون خواسته نیست خدا میدونه ولی مانمیدونی ...

من فقط یه امید می‌خوام اصلا اون چیزی که میخواستم که بهم نداد

باشه ندادی دمت گرم نابود شدم

حالا یه امید بهم بده

استعفار و ایناام تا دلت بخواد انجام دادم

میبینم کسایی رو که به هیچی اعتقاد ندارن زندگیشون مثل بهشته

آقایون دعوت به دوستی ندن
تا الان همش بدتر شدهحداقل اگه ناامید باشم، وقتی بدتر میشه دیگه اون حس مزخرفو ندارمهزارتا دعا خوندم، ...

من می خوام چیزی بگم و با این چیزی که مبگم شما رو زود قضاوت نمی کنم... 

فقط می خوام حرف یکی از دوستانم رو نقل قول کنم 

این دوستم میگه:  خدا درسته گاهی خواسته مون رو نمیده یا به نظر میاد توجهی نمی کنه اما تنها کسی هست که بدون قضاوت بهمون گوش میده و هیچ وفت نصیحت و سرزنش مون نمی کنه، تا حالا دیدی بعد از کار اشتباه خدا بیاد سرزنش و دعوات کنه نه، و هیچ وفت هم از درد و دلی که کردی هم سواستفاده نمی کنه و نمیره بذاره کف دست یک دیگه و بهت تهمت هم نمی زنه و بعدش هم وقتی باهاش حرف می زنی نه تنها اعصابت خردتر نشده بلکه حس سبکی هم داری 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈 عزیزان من زیاد وارد سایت نمیشم و معمولا خیلی دیر جواب پیام ها رو میدم پس از صبوری شما سپاسگزارم 🙏🌹

من می خوام چیزی بگم و با این چیزی که مبگم شما رو زود قضاوت نمی کنم... فقط می خوام حرف یکی از دوستانم ...

:) دلم خواست باهاش دوباره حرف بزنم ولی خیلی از دستش ماراحتم

آقایون دعوت به دوستی ندن

عزیز دلم 😍

حق داری ناراحت باشی 

آخه برخی مواقع خدا بیییش از اندازه صبور هست اما صبر ما خیلی پایین هست 

و این هم باعث میشه از دست صبر زیاد خدا عصبانی بشیم 🤧

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟ تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت. که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟ که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت. به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور : * رهایت من نخواهم کرد *

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)