2777
2789
عنوان

درسته ک میگن🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 71 پست
به دلیل اینکه شما از خواب نازت زدی بیدار شدی نماز بخونیمبارزه کردی با نفست تو ی فرقی باید با اونی که ...

من خیلی بهش اعتقاد داشتم ولی الان دیگه نمازاشو میذارم همونایی بخونن که کمکشون کرد 

آقایون دعوت به دوستی ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون شب بدجور دلم شکست .عین بچه ها که به ماماناشون میگن من فلان چیزو میخوام ومیدونن بهشون داده میشه ه ...

منم اینجورم بخدا💔💔

کاربری دست دوتا خواهره🌸

من هروقت از ته دل دعا کردم براورده شد

یکبار وسط روز تو میدون ونک پشت فرمون کریه کردم و با خدا حرف زدم‌، به نیم ساعت نکشید

به نظرم دعا خیلی به مکان و زمان مربوط نیست

به دل شکسته ربط داره، خدا تو دل شکسته خونه داره

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

بازم ادامه بده به نظر من

نمیتونم دیگه باهاش حرف میزنم حس میکنم دارم با دیوار حرف میزنم

بهش امید می‌بندم و همش ناامید میشم

فقط خودشو داشتم خودشم ولم کرده غرق شم تو سیاهی 

آقایون دعوت به دوستی ندن
چرا؟ دلیلش چیع؟

حقیقتش دقیق نمی دونم 

اما از یک نفر که پرسیدم گفت چون خوندن نماز صبح سخت تر هست 

چون به زور می خوایم از خواب پاشیم و کارهای نماز صبح رو انجام بدیم و... 

اما نمی دونم شامل زمان ما هم میشه یا خیر... 

چون زمان ما بیدارخوابی ها زیاد شده فکر نکنم چندان سخت باشه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

من هروقت از ته دل دعا کردم براورده شدیکبار وسط روز تو میدون ونک پشت فرمون کریه کردم و با خدا حرف زدم ...

اره اینکه دست از همه بشوری وفقط اون لحظه ازخودش بخوای

لایک نکنید .توروخدا 
من هروقت از ته دل دعا کردم براورده شدیکبار وسط روز تو میدون ونک پشت فرمون کریه کردم و با خدا حرف زدم ...

منم هزاران بار با باور و عشق دعا میکردم

اما چیشد؟ انگار بدتر بهم عذاب میداد

کاربری دست دوتا خواهره🌸

منم هزاران بار با باور و عشق دعا میکردماما چیشد؟ انگار بدتر بهم عذاب میداد

امیدوارم زود حاجتت رو  از خدا بگیری

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️ درخواست دوستی قبول نمیکنم، لطفا مزاحم نشین🤦♀️

نمیتونم دیگه باهاش حرف میزنم حس میکنم دارم با دیوار حرف میزنمبهش امید می‌بندم و همش ناامید میشمفقط خ ...

یه مدت سعی کن دوباره روحیتو بدست بیاری برای نزدیک شدن به خدا دوباره شروع کن .تنهاراهت همینه .

لایک نکنید .توروخدا 
2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز