2777
2789

من پدرم خیلی مادرمو کتک میزد خیلی بد من بچه بودم میترسیدم   گذشت گذشتتت پدرو مادر پدرم پیر شده بودن  پدر بزرگم الزایمر گرفت  شبا دچار حمله عصبی میشد مادر بزرگموو خیلی بد کتک میزد  تو خواب در حدی که اگه نمیرسیدن میکشتش اون موقع خیلی برای مادر بزرگم نارحت بودم الان دیگه  پدر بزرگم خیلی اروم شده دارو میخوره ولی قیافه پدرم که چقدر ترسیده بود نگران بود یادمه شبا خوابش نمیبرد که نکنه پدرش مادرشو کتک بزنه تو دلم میگم الان چه حسی داشت بابا؟ پدرت مادرتو  کتک میزد ؟ از اون موقع دیگه پدرم مادرمو کتک نزد  من بعد ها ب این فکر کردم که پدرمم اون چیزی که ما تجربه کردیم سر اونم امد  خدا خیلی بزرگهه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم دعا کن 

نامزدم با دختر داییش بهم خیانت کرد 

بابام مامانم دارن طلاق میگیرن و بابام میخواد مادرمو بکشه با تفنگ

دانشگاه هم نشد برم امسال 

تامیک هم زدم راجبشون 

بیشتر از همه دلم اوللللللللل از بابام سیاه شد ارزو مرگش دارم و بعدش نامزدم که منو هیچی حساب نکرد و سو استفاده کرد رفت و قسم هاشو شکست اخه مگه میشه قسم بخوری بعد بزنی زیرش؟؟؟ تاوانش چیه مگه من اسباب بازی بودم اون که از اول دختر داییش مد نظر داشت چرا اومد با روح روان قلبم بازی کرد و رفت بعد دو سال هاااا پدرم که معتاد اصلا هیچ حامی نبود و من اصلا نمیدونم پدر داشتن یعنی چی؟ خستم بریدم خیلی خسته😔😔😔

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

خدا مامانتو واست حفظ کنه

از هر دست بدی از همون دست پس میگیری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙