2777
2789
عنوان

انرژی بار 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2675 بازدید | 87 پست
شوهرت قدرتو میدونههه؟؟؟؟بگووو اگه نمیدونه دو دیقه ایی با جت شخصی بالاسرتم میارمت پیش خودم🤨🤨🤨🤨

چه خشن😁😁 عاااشقتم، این شخصیتت و نشون نداده بودیا 😁🫂

اره بابا بنده خدا خیلی خیلی قدردانِ😍😍😁😁😂😂

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
باسلوقم 😁

واااای چه‌ خوشگله😍😍چه ظرف قشنگی 

با نشاسته و شکر؟ عالیه🫶👏👏

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=358411439]چه خشن😁😁 عاااشقتم، این شخصیتت و نشون نداده بودیا 😁🫂 اره بابا بنده خدا خیلی خیلی قدردانِ😍...[/QUO

این روی دیگه ی منه همه جایی ک نشون نمیدم

اره افرین ببین اگههه دیدییی اذیتت میکنههه چل پنجاه نفر و میفرستم دو ثانیه ایی سراغشششش

شما فقط امر کنن🔪🔪

البته خانوم ب این جذابی هنرمندی کدبانویی مهربونی عاقلی داره بایدم قدرشناس باشه 

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

[QUOTE=358411439]چه خشن😁😁 عاااشقتم، این شخصیتت و نشون نداده بودیا 😁🫂 اره بابا بنده خدا خیلی خیلی ...

😁😁😂😂

قربون محبتت،‌ چشم 🥰

عزیزدلمی خجالتم‌ نده 🙈🙈

واااای چه‌ خوشگله😍😍چه ظرف قشنگی با نشاسته و شکر؟ عالیه🫶👏👏

ظرفش واسه ماهی هست من دیگ تو این چیدم😂اره عزیزم نشاسته گل یه لیوان با آب سردحل گرفتم بعد گذاشتم رو شعله ملایم تفت دادم کم کم بوی خامیش بره یه لیوان ونصف شکر کمی گلاب پودر ژلاتین بن ماری شده اضافه کردم هم زدم ی حالت خمیری شد گذاشتم سرد بشه در آخر هم با دست شکل میدن من قالب استفاده کردم  تو پودر نارگیل هم زدم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
ظرفش واسه ماهی هست من دیگ تو این چیدم😂اره عزیزم نشاسته گل یه لیوان با آب سردحل گرفتم بعد گذاشتم رو ...

خوشگله اتفاقاً 🥰😍

به به عالی، دستت دردنکنه زحمت کشیدی دستورش و نوشتی، حتماً درستش میکنم خوشمزه ب نظر‌میرسه 🥰🥰

خوشگله اتفاقاً 🥰😍به به عالی، دستت دردنکنه زحمت کشیدی دستورش و نوشتی، حتماً درستش میکنم خوشمزه ب نظ ...

قابل نداره عزیزم ..خواهش میکنم گلم😍😘

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
قابل نداره عزیزم ..خواهش میکنم گلم😍😘

صاحبش ارزشمند و قابلِ، ب خوشی استفاده کنی😍😍

قربونت برم من😍😍🥰🥰 اینو حتما درست کن🥰🥰فدای تو🥰

وااای ترنج جووون چه کرده

همه رو دیونه کرده😍😍😍😍😍😍

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

وااای ترنج جووون چه کردههمه رو دیونه کرده😍😍😍😍😍😍

همه‌ی هنرهام و یک جا در چشم‌ همسر فرو نمودم 😍😍🥰🥰

قربونت برم 💃💃💃💃

همه‌ی هنرهام و یک جا در چشم‌ همسر فرو نمودم 😍😍🥰🥰قربونت برم 💃💃💃💃

منم همینم😁یه چیز خوب که درست میکنم ازش به عنوان مدرک عکس میگیرم که یاد آوری کنم بهش🤨🤨🤨🤨🤨🤨

منم همینم😁یه چیز خوب که درست میکنم ازش به عنوان مدرک عکس میگیرم که یاد آوری کنم بهش🤨🤨🤨🤨🤨🤨

😁😁😂😂 درست ترین کار همینه 🤣🤣 درود بر تو و سیاست های چرچیلی ک داری، من شاگردیت و میکنم😁

😁😁😂😂 درست ترین کار همینه 🤣🤣 درود بر تو و سیاست های چرچیلی ک داری، من شاگردیت و میکنم😁

نفرمایید شما استادید😘😘😘😘😘😘😘