2777
2789
عنوان

انرژی بار 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3280 بازدید | 87 پست
اونم بچه رو فرستاد اینجا بدبختش کرد ، داشت تو‌بهشت زندگی می‌کرد 😅

اره والا هی نذر کرد ک بفرستش بقول مادرهمسرم کافرستان 😂😂

همسرم سر ب سرش میزاره میگه اینجا گرمایش شهر و قطع کردن انرژی نیست و سرد هوا

بنده خدا باورش شده، دیروز میگفت ناشکری کردی پاشدی رفتی وسط کافرها حقته🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای خدا 😂😂ایشون رو هم عضو مجله کن دیگه تیم تکمیل میشه

😂😂🤣🤣

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

@چرچیلم  

سلام خوبی

ببخش دیشب خوابم برد، الانم دیدم تاپیک قفله😍

چه عکس قشنگی بود، گل زعفرون بود درسته؟ ای چرچیل پولدار زعفرون دارید؟😁

@چرچیلم سلام خوبیببخش دیشب خوابم برد، الانم دیدم تاپیک قفله😍چه عکس قشنگی بود، گل زعفرون بود درسته؟ ...

سلام جیگر پولدار که نیستیم

اما شوهرم مغازه زعفرون داره

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

سلام جیگر پولدار که نیستیماما شوهرم مغازه زعفرون داره

الهی ک پرخیر و برکت باشه و پولدارترین باشی😍😍🥰🥰 به به زعفرون اصل

🥰🥰😘😘

الهی ک پرخیر و برکت باشه و پولدارترین باشی😍😍🥰🥰 به به زعفرون اصل🥰🥰😘😘

سلامت باشی عزیزم🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

🧞هیتلرم خوبه ولی من عاشق باپنبه سربریدن های چرچیلم🧞انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بددهن دائم در نوسانم زندگی میکنم با قوانین خودم✌

سلام عزیزم

من رژیمم حتما درستش میکنم

مرسی که دستورشو گذاشتی😍❤️

گفت هنوزم برای غر زدن آدمای خسته گوش داری؟ گوش شدم.گفت کاری نمیکنم. تا لنگ ظهرم می خوابم. ولی خستهام. روحم پا درد گرفته از بس دنبال خودش گشته. بدن درد گرفته از بس فکر و خیال رو دوشش گرفته. یادته چقدر می گفتم به درک؟ دیگه نمیخوام بگم به درک؛ چون دلم می خواد برگردم به روزهایی که هر اتفاق خوبی خوشحالم میکرد. روزهایی که با هر خبر بدی ناراحت میشدم. یادته همیشه میگفتی زندگیرو نمیشه زد عقب... جلو چی؟ نمیشه بزنیم جلو؟! یه سال، دو سال، ده سال.. شاید چند سال دیگه حالمون بهتر از الان باشه هان؟ بهش گفتم اگه بدتر بود چی؟ گفت به درک. به درک. به درک. فقط میخوام این روزها نباشم. میشه؟:)

باسلوقم 😁

سلام عزیزم

میشه دستورشو بزاری؟

گفت هنوزم برای غر زدن آدمای خسته گوش داری؟ گوش شدم.گفت کاری نمیکنم. تا لنگ ظهرم می خوابم. ولی خستهام. روحم پا درد گرفته از بس دنبال خودش گشته. بدن درد گرفته از بس فکر و خیال رو دوشش گرفته. یادته چقدر می گفتم به درک؟ دیگه نمیخوام بگم به درک؛ چون دلم می خواد برگردم به روزهایی که هر اتفاق خوبی خوشحالم میکرد. روزهایی که با هر خبر بدی ناراحت میشدم. یادته همیشه میگفتی زندگیرو نمیشه زد عقب... جلو چی؟ نمیشه بزنیم جلو؟! یه سال، دو سال، ده سال.. شاید چند سال دیگه حالمون بهتر از الان باشه هان؟ بهش گفتم اگه بدتر بود چی؟ گفت به درک. به درک. به درک. فقط میخوام این روزها نباشم. میشه؟:)

سلام عزیزممیشه دستورشو بزاری؟

سلام عزیزم بفرمایید ..شاسته گل یه لیوان با آب سردحل گرفتم بعد گذاشتم رو شعله ملایم تفت دادم کم کم بوی خامیش بره یه لیوان ونصف شکر کمی گلاب  پودر ژلاتین بن ماری شده اضافه کردم هم زدم ی حالت خمیری شد گذاشتم یخچال سرد وسفت تر بشه در آخر هم میتونی با دست گرد کنی من قالب استفاده کردم و پودر نارگیل زدم 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
سلام عزیزممن رژیمم حتما درستش میکنممرسی که دستورشو گذاشتی😍❤️

خواهش میکنم‌ فدات شم،‌ امیدوارم درست کنی و خوشت بیاد 😍😍🥰

سلام عزیزم بفرمایید ..شاسته گل یه لیوان با آب سردحل گرفتم بعد گذاشتم رو شعله ملایم تفت دادم کم کم بو ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی😍❤️