2777
2789
عنوان

انرژی بار 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 3329 بازدید | 87 پست
سلاااماحسنت کدبانو.عالییییییی شده😍😍😍😍

قربونت برم😍😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم یجا گفتین کیست سینه دارین میخواستم بدونم کافئین واقعا باعث میشه کیست بزرگتر بشه؟منم کیست ...

سلام وقت شما بخیر 

بله دکتر گفت ممنوعه و بهتر ک کمترین‌مقدار مصرف و داشته باشید، منم مثل‌شما هستم و نمیتونم ترک کنم، خداروشکر‌تو این سه سال که هرسال برای چک رفتم سایزش بزرگ‌ نشده،‌ من کافئین و نمیتونم‌ خیلی رعایت کنم‌ اما کمش کردم، ورزش میکنم و ویتامین ای استفاده میکنم، سرخ کردنی کمتر میخورم‌ سعی‌ میکنم غذاهای سالم استفاده کنم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چه کردی کدبانو؟ پول داری تو اروپا آجیل بخری ؟ فقر زیاد نیست ؟ 😁

😍😍🥰🥰

قربونت برم‌، نه دیگه‌ پول که ندارم‌ میرم‌ گدائی 😁😁 خییییلی زیاده بیچاره داغونن داغون😂😂🤣🤣

😍😍🥰🥰قربونت برم‌، نه دیگه‌ پول که ندارم‌ میرم‌ گدائی 😁😁 خییییلی زیاده بیچاره داغونن داغون😂😂🤣 ...

سخته میدونم ، زندگی تو اروپا خیلی سخته 

فقط بدبختی و فقر ، مهمون که اجازه نداری داشته باشی، میوه که نمیتونی بخری ، آب و برقم که قطعه برای بدهی، گدایی هم که باید بریم 

دلم خیلی برای خودمون سوخت 😫😫😂😂

چه کردی کدبانو؟ پول داری تو اروپا آجیل بخری ؟ فقر زیاد نیست ؟ 😁

راستی رفتم پراگ و برگشتم حتماً حتماً برید واقعاً جذاب بود، دوست داشتم تاپیک بزنم عکس بزارم ولی راستش حوصله بحث و دعوا نداشتم 😍

سخته میدونم ، زندگی تو اروپا خیلی سخته فقط بدبختی و فقر ، مهمون که اجازه نداری داشته باشی، میوه که ن ...

هیزم و نگفتی 😂😂هیزم ک باید جمع کنیم اصلا یه وضعیت عجیبی داریم 

دیگه گدائی هم اضافه شد

راستی رفتم پراگ و برگشتم حتماً حتماً برید واقعاً جذاب بود، دوست داشتم تاپیک بزنم عکس بزارم ولی راستش ...

چه عالی پس باید حتما بریم 

اره واقعا منم حوصله اینجا رو ندارم با بعضی دور از جون شما …🫤🫤

هیزم و نگفتی 😂😂هیزم ک باید جمع کنیم اصلا یه وضعیت عجیبی داریم دیگه گدائی هم اضافه شد

خیلی این سایت رو دوست دارم 

اطلاعات زیادی در مورد زندگی اینجا پیدا می‌کنیم که خودمون تا حالا نمیدونستیم 😁

چه عالی پس باید حتما بریم اره واقعا منم حوصله اینجا رو ندارم با بعضی دور از جون شما …🫤🫤

امروز هی دل دل کردم تاپیک بزنم باز منصرف شدم شاید فردا یه تاپیک زدم عکس ها خوشگله خیلی😍 اگر تاپیک زدم تگ میکنم شما رو مهربون🥰

اره حتما دیدنی بود واقعا

خیلی این سایت رو دوست دارم اطلاعات زیادی در مورد زندگی اینجا پیدا می‌کنیم که خودمون تا حالا نمیدونست ...

اره واقعا آدم‌ شگفت زده میشه از چیزهایی ک میدونن و اطلاعات کاملشون😂😂 بازم خداروشکر اینجا رو داریم و زود مطلع‌ میشیم 

مثلا‌ من از اینجا یاد گرفتم هیزم‌ جمع کنم🤣🤣

فردا ب آرزو هم پیام میدم بگه پسرش زودتر بره گدائی😂😂

حتما ممنونم

😍😍🫂🫂