2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخرین بار نوزده شهریور پریود شدم و از اون موقع تا یازده مهر رابطه و اقدام داشتم بعدش از یازدهم یه بس ...

فکر نکنم باردار باشیا .فک کنم عوارض قرصه س. اخه اقدامم بودی رفتی قرص ال دی خوردی 

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یکم مبهمه اما بیبی چک بگیر

همزادتون اذیت نمیکنه؟نمیترسی ازش

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

همزادتون اذیت نمیکنه؟نمیترسی ازش

والله مال من ک کلا خطرناک ترین موجودی بود ک دیدم نابودم کرده بود آخرش دیدمش اتفاقی وگرنه نمیفهمیدم مشکلات زندگیم از سمت اونه آخرم طردش کردم 

[QUOTE=358494216]ینی ممکنه باردار نباشم ؟؟؟؟🥺[/QUOTEخدا بزرگه برو بیبی بگیر مارم خوشحال کن 🤓

عشقم حسشو بهم میگی؟ بینمون چی میشه؟ علت گره های سرچیزی که میخوام چیه پنج ساله گره داره چیع؟

2823
2791
2779
2792