2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ؟؟؟ ینی به نظرت الان برم بیبی چک بزنم نمیخوره تو ذوقم ؟؟؟

چند روزه عقب انداختی؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

همون خواستم بگم موکل دارین که گفتین نه. حضوری هم کسی پیشتون باشه دقیق میگیذ. من اسمم ستاره س ولی ما ...

ن مشکلی نیست.موکل من ک چی‌بگم همزادم هست ک ی بار احضارش کردم تقریبا قدرت داره اما مخربه

چند روزه عقب انداختی؟

آخرین بار نوزده شهریور پریود شدم و از اون موقع تا یازده مهر رابطه و اقدام داشتم بعدش از یازدهم یه بسته قرص ال دی خوردم چون میخاستم برم کربلا حالا از سی مهر قرص تموم شده و هنوز پری نشدم میخام بدونم باردارم یا پریود میشم 😔

ن مشکلی نیست.موکل من ک چی‌بگم همزادم هست ک ی بار احضارش کردم تقریبا قدرت داره اما مخربه

خدایش اگه من تا عید باردارشم شوهرم راضی یشه شیرینی خوبی بهتون میدم. دعاکنید واسم. دعاکنید خدا صلاح دونست دخترهم بشه. دعاتون میکنم.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز