2777
2789
عنوان

به نظرتون خاله ام حسودی میکنه

289 بازدید | 27 پست

پریشب عروسی دختر خاله کوچیکم دعوت بودیم 

و با مامان بزرگم و خاله و اون یکی دختر خاله ام که عروس این یکی خالم که عروسی دخترش بود و زندایی ام و مامانم عکس دسته جمعی عکاس ازمون  گرفت 

حالا زندایی ام دیشب شام دختر خاله (عروس اون‌یکی خاله ام) و مامانش و باباش رو دعوت کرده بود 

بعد من و زندایی ام داشتیم عکس رو نگاه میکردیم که خاله ام اینا گرفتن عکس رو دادن به شوهر خاله ام نگاه کنه که من اصلا دوست ندارم کسی عکسم رو ببینه ولی روم نشد بگم و شوهر خاله ام گفت هیشکی شبیه خودش نیست جز منو گفت و خالم گفت خب اون کم آرایش کرده حالا دختر خودش که باهم روز عروسی رفته بودیم روز عروسی از آرایشش خوشش نیومد پاک کرد منم میکاپ و شنیون کرده بودم آرایشگاه ولی حس کردم خالم فقط میخواد دختر خودش قشنگ به چشم بیاد و ناراحت شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میتونه

من قدم نسبت. ب دختر خالم کوتاه تره و کلا هیکلم ی طوریه که هرچی میپوشم میشینه به تنم

بعد موهامو زدم همه میگن چقد بهت میاد

این موهامو دید میگه چرا زدی بهت نمیاد حیف شد فلان

بعد شلوار خریدم میگه میدونستی بهت نمیاد

🫠باهمم رفته بودیم عروسی دختر خالم ی خ..رابیه که نگوو حسود بدبخت

خاله در خاله شد 

هر خاله ایی ک دختر همسن خودمون داشته باشه در هر شرایطی هم مقایسه و هم حسودیش رو میکنه داریم ازین خاله های چندش😏

❣️خدا عشق است و مادر کعبه عشق❣️محمد اسم پسرم هست

زیاد متوجه نشدم ولی فکر نکنم حسودی کرده باشه بستگی به لحنش داره 

ولی کلا بعضی خاله ها خیلی حسودی میکنن ،من خالم نمیدونم چرا انقدرررر حسودیمون و میکنه و باهامون رقابت میکنه ،زن ۴۰ ساله با منه ۲۴ ساله جوری رقابت میکنه و فخر میفروشه انگار همسنمه

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!