2777
2789
عنوان

به نظرتون خاله ام حسودی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 27 پست
خاله در خاله شد هر خاله ایی ک دختر همسن خودمون داشته باشه در هر شرایطی هم مقایسه و هم حسودیش رو میکن ...

با اون دختر های خرابشون

❣️خدا عشق است و مادر کعبه عشق❣️محمد اسم پسرم هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من یه دور میخونم ببینم کل قضیه چیه و س در مورد چيه 

اصلا خودم رو در گیر جزئیات که کی عروس کیه و کی بود و نبود نمیکنم

اگه جریان در مورد همون پیچیدگی باشه دوباره تاپیک رو با دقت بیشتر میخونم البته اگه حس کنم چیز مفیدی داره

زیاد متوجه نشدم ولی فکر نکنم حسودی کرده باشه بستگی به لحنش داره ولی کلا بعضی خاله ها خیلی حسودی میکن ...

ببین دوتا از خاله های من وصلت کردن عروسی دختر کوچیکه خاله ام بود و پسرخاله ام و دختر خاله ام هم توی شهر ما زندگی میکنن و پدر ومادر هر دو تو یک شهر دیگه  حالا اینا همش دعوا میکنن و زنگ میزنن به مامان من و خاله کوچیکم که اونم تو شهر ماست و کلا همه خانواده رو به جون هم میندازن 😒😒😒

ولی من ناراحت بشم اشکالی نداره من رو دیگه چرا تخریب میکنه 😂😐

درسته ولی بعضی از مادرا برا بالا کشوندن بچه خودشون یکی دیگه رو میارن پایین ک مثلا از بچشون دفاع کرده باشن،  توهم حق داری ناراحت بشی حرکتش درست نیس درکل

existing is exhausting 

بهترین کار بی محلی کردن بهشونه

آخه مشکل من همینجاست من مدت هاست اصلا نمیرم خونه دخترش بعد دیشب که خونه دایی ام اینا بودم میگه چرا نیومدی خونه دخترم منم یه چیزی گفتم بعد داشتم ظرف میشستم اومده میگه عه ظرف میشوری با اینکه من سعی میکنم هیچکاری نداشته باشم بهشون 

آخه مشکل من همینجاست من مدت هاست اصلا نمیرم خونه دخترش بعد دیشب که خونه دایی ام اینا بودم میگه چرا ن ...

عزیزم حس میکنم خودتم یکم حساس شدیا

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
عزیزم حس میکنم خودتم یکم حساس شدیا

آره چون مامان من مثل یه مادر مهربونه برا دخترش 

ولی هیچکدوم از خاله هام اونطوری نیستن و منم به خاطر مامانم اکثر اوقات جواب بی احترامی هاشون رو نمیدم اما حس میکنم دیگه وقتشه حد و مرز برا خودم تعیین کنم 🫷🏻

آره چون مامان من مثل یه مادر مهربونه برا دخترش ولی هیچکدوم از خاله هام اونطوری نیستن و منم به خاطر م ...

مامانت خواهراشن نمیتونه مهربون نباشه ولی تو خوب کاری میکنی 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!