2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر... تا بت نامه بده... معلومه ک تازه س... دیر بری معلوم نمیشه

دخترعموم شب عروسیش اصلا هم پردش رنگ نداشت.. گفت شوهرم یجوری شده بود... گفت صبحش فوری رفتیم دکتر.. دکتر گفته تازه دخول داشتی و معلومه... گفت نامه رو امضا کرد.. اونوقت شوهرم حالش خوب شد

دکتر گفته بود دیر میومدی هیچی معلوم نمیشد

زندگیتون پر از عشق
وای نمی‌دونم بش چی بگم قهر کرد خوابید بش گفتم میخای بریم دکتر گفت نمیدونم

من بجات بودم میرفتم دکتربعدش یدقیقه هم پیشش نمی‌موندم مردی که بخاطرخون وچرت پرتابه زنش انگ بزنه وقهرکنه یاشک بیخودکنه بدردزندگی نمیخوره حالا ببین کی بهت گفتم عزیزم

مادرسه فرزنددهه ۷۰ی 

الان ی چی میگم نپرید بهم 

خب گواهی بکارت برای بستن دهن همچی مردای شکاکیه دیگه  

من ب زور بردمش دکتر گفتم باید خانوادتم بیان گواهی بگیریم  تا اون زمان حق نداشت دست بزنه بهم بعد اینکه گواهی گرفتیم و خودش امضا کرد دوتا کاغذ میده یکیش دست خودت یکی دست پسره بعدش خیالت تخت

من اصلا خون نیومد و شوهرم اصلا نگاه نکرد که چی شده .گاهی فکر میکنم اگه عروس جاهایی میشدم که چنین چیزایی براشون مهمه باید چکار میکردم 😖

کلا من نه درد داشتم نه خونریزی .دخترا نامزدتون را اگاه کنید که اینجوری به مشکل نخورید 

لایک نکنید😜

یه دونه انار فشار بده داخل واژن بعد بگو نگاه کنه مثل خون دیگه علاج دیگه ای نیست دوباره هم رابطه برقرار کنی دیگه خونی وجود ندارد فقط همون اول یا هم مراجعه به دکتر