من تو این سایت هیچ فعالیتی و هیچ کاربری فعالی ندارم. با پشت سر بقیه حرف زدن و نسبت دروغ بهشون دادن فقط خودتون حقیر میکنید و نشون میدید اصلا اون آدمی که میگید نیستید. یک بار برای همیشه میگم درمورد من مستقیم یا غیر مستقیم اینجا یا هر جای دیگه حرف نزنید. من دارم زندگی مو میکنم، حرفی هم ندارم برای گفتن اونم جایی که توش کسایی هستن که هر چی دلشون خواسته درموردم گفتن.
کسی برای چنین چیزی به همسرش اعتماد نداره تو بقیه موارد چطور عمل میکنه؟ ازدواجه از ریشه غلطه.
نه اعتماد ک قبل ازدواج وجود نداره دونفر هنوز یک ساله همو میشناسن اعتماد بعد ها ب وجود میاد گلم اوایل این مساعلو باید درک کرد الان شوهرم منو اون سرکشورهم تنها میفرسته ولی اون زمان ک من و اون تازه اشنا شده بودیم من کاملا راصی بودم
حتما جدی. بگیر این موضوع را اشتباهت این بود اول نرفتی دکتر و نوع پرده را نمی دونستی دوم اینکه شوهرت نمیدونست راجب پرده ات البته بستگی داره رابطه چندمه بوده چند بار رابطه داشتید قبلش اتهام سنگینی هر وقت دعوا تون بشه انگ این را بهت میزنه که تو قبلا رابطه داشتی و دخولکردی با بقیه اتهام سنگینی هستش تا میشه باید اجتناب کرد از شرایط