بهت برنخورد؟ من اگه بودم از وسط به دو قسمت کاملا مساوی تقسیمش میکردم 😐
خیلی فرقه بین اینکه نخوای بچه دار بشی با اینکه نتونی بچه دار بشی 😭خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔 بلاخره باردار شدم باورم نمیشه خدایا شکرت نی نی من رو حفظ کن و کمکم کن سالم بدنیا بیاد 🥺
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
کسی برای چنین چیزی به همسرش اعتماد نداره تو بقیه موارد چطور عمل میکنه؟ ازدواجه از ریشه غلطه.
نه اعتماد ک قبل ازدواج وجود نداره دونفر هنوز یک ساله همو میشناسن اعتماد بعد ها ب وجود میاد گلم اوایل این مساعلو باید درک کرد الان شوهرم منو اون سرکشورهم تنها میفرسته ولی اون زمان ک من و اون تازه اشنا شده بودیم من کاملا راصی بودم
حتما جدی. بگیر این موضوع را اشتباهت این بود اول نرفتی دکتر و نوع پرده را نمی دونستی دوم اینکه شوهرت نمیدونست راجب پرده ات البته بستگی داره رابطه چندمه بوده چند بار رابطه داشتید قبلش اتهام سنگینی هر وقت دعوا تون بشه انگ این را بهت میزنه که تو قبلا رابطه داشتی و دخولکردی با بقیه اتهام سنگینی هستش تا میشه باید اجتناب کرد از شرایط