2777
2789
بش گفتم بریم دکتر اول گقت نمی‌دونم بد گفت نمیخاد ولش کن ینی پاشد باز بش بگم؟

یه چاقو دسته زنجونی بده بهش بگو بیا انقدر برن تا دریای خون راه بیوفته تا راضی بشی نکبت ببخشید اسی دلم پره از این مردا😒😒😒

ما که راضی شده ایم رزق مقرر شده را ، نکشیم ناز گدایان تازه توانگر شده را ،،🙃🙃🙃

یعنی وقتی بهم یاد میدین چه جوری با مردسالاری کنار بیاین و خودتون رو به مردای دو هزاری ثابت کنین از تعجب هاج و واج می مونم با خوندن پستاتون.🙄🙄

بعد ازتون بپرسن شوهرتون باکره بوده یا نه میگین نمی دونم خودش گفت باکره اس🫤🫤

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بش گفتم بریم دکتر اول گقت نمی‌دونم بد گفت نمیخاد ولش کن ینی پاشد باز بش بگم؟

بله حتما برید الان میگه نمی خواد اما مطمعن باش توی ذهنش مدام بش فک می کنه وممکن بعدها سر هربحثی به روت بیاره،این اتفاق برای دوستم افتاده بود متاسفانه وهمیشه سرکوفتشو بهش می زد

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
بله حتما برید الان میگه نمی خواد اما مطمعن باش توی ذهنش مدام بش فک می کنه وممکن بعدها سر هربحثی به ر ...

خب دیگه نهایت بی فرهنگی بعضی اقایون می رسونه

بله حتما برید الان میگه نمی خواد اما مطمعن باش توی ذهنش مدام بش فک می کنه وممکن بعدها سر هربحثی به ر ...

با این حساب همسرشم باید ثابت کنه که دستش به هیچ نامحرمی نخورده

ما که راضی شده ایم رزق مقرر شده را ، نکشیم ناز گدایان تازه توانگر شده را ،،🙃🙃🙃

الان تو باید براش قیافه بگیری و قهر کنی که چرا اینجوری برخورد کرده و تو رو زیر سوال برده!!!!اصلا کوت ...

قهر کردم اومدم از پیشش اینور 

دکتر نمیاد 

کاربری دست دو نفره ❤️

ولی درنهایت وقتی جواب ازمایش گرفتی بهش سخت بگیر بترسونش وبگو می خواهی نامزدیتو بخاطرهمین حرف به هم بزنی که بفهمه حرفش چقددبد بوده،قرارنیس وقتی خودشون نا آگاهن،انگ به زن بزنن

ببخشیدا

ولی انقد بدم میاد از مردایی که سرشون تو امور زنونه اس

والا منم فقط خونابه دیدم

مرد بعد رابطه باید به همسرش محبت کنه و بهش حس خوب بده،نه این که دنبال چرت و پرتای پیرزنای عهد قجری باشه

🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//