2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310652 بازدید | 25721 پست
جانان عزيزم  وقتي شروع كردم يك روز در ميون زدن ريزشم مثلا 60 تا ميريخت شد 40 تا  ولي الا ...

فیلیسیتی جان مگه نمیگن شستن زیاد واس مو خوب نیس؟؟ یکم چربی واس مو لازمه، همه میگن

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
آره دیگه. تابلو اگه ابرو دربیاد. موهامم که هر هفته شوهرم با چراغ قوه گوشی میبینه. خودمم دیدم هیچی نی ...

حمیرا جان منم خیلی ناامیدم،، بعید میدونم رو من جواب بده،، میدونی چند سالِ دنبال دوا درمون واسه پر شدن موهام هستم جوابم ندیدم😒،،کلا من مریض که میشم درمون شدنم کار خداست، بدنم مقاومه در برابر همه چی انگاری از فولادم 😟😟

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فیلیسیتی جان مگه نمیگن شستن زیاد واس مو خوب نیس؟؟ یکم چربی واس مو لازمه، همه میگن

اره بنظرم هر روز اب بخوره ب مو چربی خود مو از بین میره مخصوصا ما ک جنس موهامون خشکی حالا هر چقدر هم روغن بزنیم جربی خود مو ی چیز دیگست

خدایا شکرت

سلام دوستان

این محلول باعث میشه چربی پوست سر تنظیم بشه یعنی حالت نرمال پیدا میکنه

اگه پوست سرتون خشک بوده یا چرب متعادلش میکنه...پس هرروز زدنش بهترههههه...

بیایید اینقد آیه یاس نخونیج و به همدیگه قوت قلب بدیم😙😙😚😚

بچه هااااااا

دو روزه ریزش موهام کمتر شده😆
دو روزم هست که سرم خارش شدید گرفته...ای خداااا بازم میخواد موهای جدید جوونه بزنه😍😍😍شکررررت خدااا جووون😍🙏
پس ریزش یکی دو هفته ایم بی حکمت نبووود😃😃😭😭

شما هم اینقد نا امید نباشییییید حتمماااا نتیجه میگیرید...

به قول شیوانا😢بعد یه ماه نشد بعد از سه ماه نشد نهااااین بعد از ۶ ماه حتماااااا به نتیجه دلخواهتون میرسید😍😍😍😍

ماها چند ساله ریزش موی شدید و کم پشتی داریم چطور انتظار داریم عرض سه ماااه گیسو کمند بشیم...مگه این ریزش تو چندوقت اتفاق افتاده که تو این مدت کم بخواد حسابی پر و بلند بشه!!!!

منظور شیوانا جون این بوده که تو این مدت رویش اتفاق میفته و اگه میخواید مثل مدلای اروپایی بشید😉😉😉۳ماه هرروز یا یه درمیون و سه ماه بعدش حتما هفته ای ۳ بار محلول بزنید بعد از اون میبینید موهاتون به قدری قوی و جوندار میشه که میتونید باهاش یه کامیونو بکشید و کنده نشه😄😄😄😄🙏🙏🙏🙏

سلام خانوما

منم دوشبه دارم می زنم

ی مدت بود سرم شددددییید میخارید ولی الان انگار اون هرج و مرجی که رو سرم بود آروم شده

یعنی انقد خارش داشتم که خجالت می کشیدم سرکار سرمو بخوارونم

از همون دفعه اول ریزش موهام خ کم شد

من موهام تا کمرمه و وقتی می ریزه کاملا مشخصه ولی الان دو شبه که ن روی بالش ن روی لباسام مو نیست موقع شستن هم تو حمام اصلا مو نمیبینم فقط موقع شانه زدن شاید شاید یک دوتا

احساس مسکنم پوست سرم داره نفس میکشه و سرم سبک شده

موهامم بی نهاااایت نرم و خوش حالت شده.

فقط تنها مشکلی که هست اینه که چون موهام بلنده دیر خشک میشه و بیشتر روز انگار سرم نم داره

سشوار میزنم کمی ولی بازم سر موهام نمداره و میترسم سرما بخورم

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
ولی اول تایمیک گفته شده همون بار اول تغییرات احساس میشه

خب اول تاپیک همچین بیراه هم نگفته 😊

تار موها همون بار اول استفاده رنگ خاص و براقی میگیره ، خیلی حجیم میشه . خوش حااالت میشه

من همه ی اینترو داشتم + کم شدن ریزش موهام از مثلا ۱۰۰ تا به ۱۵ تا همون شب اول استفاده 😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام خانوما منم دوشبه دارم می زنم ی مدت بود سرم شددددییید میخارید ولی الان انگار اون هرج و مرجی که ...

خداروشکر 🤗🤗

منم موهام تا کمرمه ، سعی کن سشوار نکشی . بعد دوش گرفتن سعی کن اولا لباساتو تو حموم بپوش بعد یه حوله بزار روی سرت و بیا بیرون . اگر بخاری دارین بشین کنار بخاری (هر سیستم گرمایشی که دارین) و با حوله خیییلی ملایم نم موهاتو بگیر بعدم بدون اینکه ببندی بزار موهات تو فضای باز خونه ، خشک بشه 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خداروشکر 🤗🤗 منم موهام تا کمرمه ، سعی کن سشوار نکشی . بعد دوش گرفتن سعی کن اولا لباساتو تو حموم بپ ...

وااای دقیقا همین کارارو میکنم:))

ولی ارزششو داره خدایی موهام جون گرفتن

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉