2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310558 بازدید | 25721 پست
آره عزیزم منظور من گیسو کمند شدن بود مثل این عکس😍

موهای من ازینم بلندتره ولی انقد چیسان فیسان نیست:)

اصلااا رنگ نداره مشکیه مشکی فرفری

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موهای من ازینم بلندتره ولی انقد چیسان فیسان نیست:) اصلااا رنگ نداره مشکیه مشکی فرفری

محلولتو چطور درست میکنی . ماساژ میدی موقع زدنمحلول  ؟شونه میزنی ؟ قبلا ریزشت چقدر بود 

خدایا شکرت
آره عزیزم منظور من گیسو کمند شدن بود مثل این عکس😍

انگاری پشمکه 😅

حس میکنم خیلی تار موهاش نازکه 😀

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
محلولتو چطور درست میکنی . ماساژ میدی موقع زدنمحلول  ؟شونه میزنی ؟ قبلا ریزشت چقدر بود

من چون موهام چربه4,5ق مرباخوری حنا میریزم

شوهرم کله شهر رو برا حنای تازه گشت بنده خدا

بعدم محلول رو با قاشق پلاستیکی میریزم وسط سرم و ماساژ میدم خوب که جذب شد قاشق بعدی

تا کامل همه سرم پر بشه

اینم بگم خیلی نمیزنم چون ب مرور بخاطر دمای بدن شره میکنه

بعدم یه روسری نخی میبندم تا صبح میزارم باشه

صبحم با شامپو عذرا میشورم

موهامم انقد نرم شده که بدون شونه زدن مرتبه انگار

کردم از عقل سوالی که مگر ایمان چیست؟عقل برگوش دلم گفت که ایمان ادب است.آدمیزاد اگر بی ادب است آدم نیست فرق مابین بنی آدم و حیوان ادب است🙄🙄🙄😉
😂😂😂😂دکلره دیگه موهاشو داغووون کرده

لعنت به دکلره 😝

منم یه بار انجام دادم 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عااااااااشق رنگ موهات و سلامت موهات شدم 😍😍😍😍😍😍😍😍 چقدر پر و خوششششششگل و خوشرنگ و سالمه موه ...

مرسی گلم رنگ طبیعی خود موهامه ولی تو عکس روشن افتاده. تقریبا خرماییه😍😘🌹

سلام عزیزم میشه بگی غیر از محلول چه کارا میکنی که مو ریزه درآوردی؟  تا حالا چند بار زدی؟؟

فقط محلول..... 20بار زدم تاحالا.... البته یکهفته بعد از شروع دیدم موریزه هارا

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass
خب اول تاپیک همچین بیراه هم نگفته 😊 تار موها همون بار اول استفاده رنگ خاص و براقی میگیره ، خیلی حج ...

من هیچ تغییری نداشتم فعلا البیته 

من خوب شم 

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**

سلام خانمای گل 

من اومدم  

بعد مدتی که نمیتونستم از محلول استفاده کنم یک هفته بعدش هم جز یک بار نتونستم استفاده کنم

پس عملا این دو هفته فقط میتونم نظرمو در استفاده نکردن از محلول بدم

طراوت و شادابی موهام حفظ شد براق بودن و لطیف بودنش 

ریزشم رو احساس میکنم بیشتر شد البته دلیلش رو میدونم

وقتی ما میخواهیم محلول رو کمتر استفاده کنیم نباید یکباره قطعش کنیم

به مرور باید اتفاق بیفته مثلا ازهفته ای  هر روز بعد هفته ای دو روز یک مرتبه و هفته بعد سه روز یک مرتبه

الی هفته ای یکبار و... برسه

این محلول غذای خوبی برای مو هست و چه خوبه همیشه استفاده رو داشته باشیم 

راستی من چند روز پیش جایی بودم خیلی بازتابهای خوبی گرفتم از اینکه موهام بلندتر شده چون منو با موی یک سانت دیده بودن حالا بعد دو ماه حسابی بلند شده