2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310554 بازدید | 25721 پست
اخه بای بار زدن ک مو ریزه در نمیاد منطقی ببینیم 

خب من دیدم با چشمام سرش انقدرررر خالیه ریزش مردونه داره.... ولی الان مو دراورده بود اون بچش ک استفاده نکرده بود یه دونه مو ریز هم نداش

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آهان واسه ریزش  نه من ریزش ندارم . فقط پوست کف سرم خیلی سفید شده با این هر شب حموم رفتنا 😞 ع ...

چ محلولی عزیزم؟؟؟

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست     ،،همیشه خیانت در اوج اعتماد اتفاق میفته
چ محلولی عزیزم؟؟؟

همین محلول حنا و روغن 

تشریف ببرید ص ۷۰۰ . لینک تاپیک جمع بندی رو مطالعه کنید (ص اول و دوم) 

بعد اگه سوالی بود تشریف بیارید همینجا بپرسید

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
استارتر اگه بتونی ی تاپیک از جمع بندی راهکارهای ارائه شده که توسط کاربرا استفاده شدن و مفید بودن بدی ...

تشریف ببرید ص ۷۰۰ . لینک تاپیک جمع بندی رو مطالعه کنید (ص اول و دوم) 

بعد اگه سوالی بود تشریف بیارید همینجا بپرسید

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خب من دیدم با چشمام سرش انقدرررر خالیه ریزش مردونه داره.... ولی الان مو دراورده بود اون بچش ک استفاد ...

به نظرم اونایی که رشدشون سریع بوده ، واسه این خاطره که موهاشون قبلا یه پیش زمینه سالمی داشته . مثلا من موریزه رو بعد سه هفته دیدم اونم در حد ۱ الی ۲ سانتی بودن 😊

من ک خودم موریزه اونم زیاد دارم تکلیفم جیه 😣😣😣😣

منم شقیقه هام از قبل زیاد بوده مو ریزه هاش . قبل محلول عکس بگیری و بعد چند سری که محلولو استفاده کردی باز عکس بگیری و مقایسه کنی ، متوجه رویش میشی

عزیزم بچه خواهرم با 2 بار استفاده محلول موریزه درآورد ❤ خواهرم 20 ساله مشکل ریزش ارثی داره فقطططط 1ب ...

خداروشکر عزیزم ایشالله که بیشتر بشن مو ریزه هات😍😍😍

آره واقعا کاش شیوانا جون بیاد دلم خیلی براش تنگ شده😔

ایشالله که همگی نتیجه میگیریم😍😍😍😍

عزیزم مطمئنی مو ریز در نیاوردی؟ ابروهات در چ حاله؟ 

آره دیگه. تابلو اگه ابرو دربیاد. موهامم که هر هفته شوهرم با چراغ قوه گوشی میبینه. خودمم دیدم هیچی نیس

اتم که نیس. مو دربیاد کاملا مشخص میشه 

بچه ها من یه روز درمیون محلول رو میزنم همون روزم میخوام دمنوش بخورم چقد بخورم یه لیوان خوبه؟؟؟

یه لیوان کافیه . بیش تر هم نخورید. طبق اندازه و دستورالعمل پیش برید. منظورم تو نحوه دم کردنه و موقع خوردن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
یه لیوان کافیه . بیش تر هم نخورید. طبق اندازه و دستورالعمل پیش برید. منظورم تو نحوه دم کردنه و موقع ...

منم حتما تاکید میکنم که طبق دستور پیش برید

یه عمر اشتباه میخوردم 😐😞😒

عزیزم بچه خواهرم با 2 بار استفاده محلول موریزه درآورد ❤ خواهرم 20 ساله مشکل ریزش ارثی داره فقطططط 1ب ...

سلام عزیزم میشه بگی غیر از محلول چه کارا میکنی که مو ریزه درآوردی؟  تا حالا چند بار زدی؟؟

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢