2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310562 بازدید | 25721 پست
نه اورانوس جان توجه نکردی چی برام عجیبه مویی که ازم میاد پایین نوکش رنگش بابقیه موها متفا ...

وای سی سی عیییین من به خدا !!!

من همش میگم این سفیدا همون ریشه ست ، منتها تو سرم موهامو تکون دادم حتما برعکس شدن 🙈🙈🙈

وای سی سی من نمیدونم اینا چیه !!!

میگم نکنه موخوره باشه 😣

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام حمیرا جان منم مثل توهست شرایطم دوماهه حدودا میزنم دمنوش هم میخورم و... چندوقتیه ریزشم هم  ...

من چندروز دیگه میزنم. بعد با کلی غم و اندوه تاپیکو ترک میکنم و میرم افسرده میشم....  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وااای من نصف زدممممم...ای خدااا😣😣 اثر نداره یعنی؟

محلولا حتما باید نسبت هاش درست باشه 🙁

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
م.افقم این باید به یه عادت تبدیل بشه ... موقع کاشت دونه  نباید هی بریم خاکای سر دونه رو کنار بز ...

👌👌👌👌👌

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اخه میدونی چرا پرسیدم ؟ من امروز برای سه ساعت عصبانی و ناراحت بودم  باورت نمیشه احساس میکردم ...

حرص فقط گاهی از دست شیطنتهای دخترم میخورم.  اوناییکه بچه نوپا دارن میفهمن چی میکشم.....

من چندروز دیگه میزنم. بعد با کلی غم و اندوه تاپیکو ترک میکنم و میرم افسرده میشم....    

نهههههههههههههههه

ناامید بشی با فلفل میام سراغتااااااااااااااااا

خوشگل خانومای من 

عزیای دلم نگین دیگهههههههههه

من دوستام تو خارج از کشور این محلول و استفاده میکنن با دمنوشا 

امید داشته باشین.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
وای سی سی عیییین من به خدا !!! من همش میگم این سفیدا همون ریشه ست ، منتها تو سرم موهامو تکون دادم ح ...

منم فکر میکردم سر وته میشن

هی میگم اخه چطوری انقدر مرتب سر وته میشه رو کله!

بعد موهامو گرفتم دستم اونایی که رنگشون روشنتره کشیدم بیرون دیدم اومد دستم

نه موخوره نیست موخوره های من قشنگ معلومه

تازه موخوره به اون کوچولویی باعث نمیشه موی 50سانتی از ریشه بیفته

حرص فقط گاهی از دست شیطنتهای دخترم میخورم.  اوناییکه بچه نوپا دارن میفهمن چی میکشم.....

دقیقا میدونم چی میگیا با اینکه بچه ندارم

ولی واقعا خدا به همتون توان و صبر مضاعف بده.

چند روز پیش جایی بودیم یه بچه بود...!بچه نگو گودزیلا بگووووووووووووو.

من فقط برا مامانش گریم گرفته بود.

دمنوش اسطوخودوس و حتماااااااااا امتحان کن نازگلم واقعا ارامش بخشه

منم فکر میکردم سر وته میشن هی میگم اخه چطوری انقدر مرتب سر وته میشه رو کله! بعد موهامو گرفتم دستم ...

ینی چیه !!

توکل کن به خدا گلم هر کسی اذیتت کرد تو دلت بهش بگو جوجه رو اخر پاییز میشمرن جناااااااااااااااب! ما ...

بیشتر از همه از حرف شوهرم نارحت میشم مثلا میخواد باهام شوخی کنه بهم میگه کچل بودی من نمیدونستم گرفتمت. بخدا موهام قبلا خیلی خوب بود اینقدر دیگه گریه کردم به خاطرشون دیگه خسته شدم

تو خیلیمهربونی ایشالله خودتم هرچی از خدا میخوایی بگیری

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت

محلول روابروم خیلی تاثیرش بیشار از موهامه.علتش چیه؟😐

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه