2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310606 بازدید | 25721 پست

سلام خانومای گیسو کمندددددد

ابرو کموووون

خانوما من باز هشتممه که استفاده میکنم محلولو

برای ابرو و موهام ولی ریزشم اصلا کمتر نشده

موهامم همش بعد حموم مث پشم میره توهم که با روغن نارگیل و شونه چوبی روبراشون میکنم

بچه ها من کسایی رو میبینم که نتیجه نگرفتن از کار خودم پشیمون میشم. من یک میلیون دارو که دکتر بهم داده بود رو به هوای این محلول گذاشتم کنار. الان بین داروهام فاصله افتاده. نکنه از اونجا رونده از اینجا مونده بشم. منم ۱۰ باره استفاده میکنم ریزشم هر روز بیشتر میشه

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من امروز خواستم نزنم محلول رو نشد ... اعتراف می کنم معتاد شدم ...این خوبه چون حس رسیدگی به خودم بهم میده و باید اینطور بشه که بشه سه ماه و بیشتر ادامه اش داد...  ریزش من تقریبا دو برابر شده ... اما چون اینا احتمالا مو ضعیفاست ناراحت نمی شم ... ماساژ خیلی نمی دم ... دمنوش اسطوخودوس با عسل هم میخورم شبا انگار خواب آوره خیلی آرام بخشه به خصوص بار اول .

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

سلام خانوما 

امروز رفته بودم خونه مامانم 

آبجیمم اونجا بود کف سرمو نگاه کرد گفت وای کلی تو سرت موی ریزه 😀گفتم واقعا خدایی راست میگی😍😍😍

با چراغ قوه نگاه کرد گفت قشنگ نوکشون زده بیردن 

انقدررررر خوشحال شدم 

بچه ها من کلی ذوق می  کنم بعد میام تو تاپیک واقعا واقعا دپرس میشم 

همش انرژی منفی 

کاش شیوانا جون نمیرفت تا وقتی بود من اصلا گله و شکایت نمیدیدم 

اگه امروز خواهرم موریزه هامو نمیدید مطمئنا این پستهارو میخوندم ناامید میشدم

جنس موها و بدن هر کی با بقیه فرق می کنه 

یکی یه ماهه جواب می گیره یکی شیش ماهه 

بچه ها نسبت روغنهاتون رو حتما حتما درست اندازه بگیرین همینجور حنا رو 

که اشتباه کوچیک باعث میشه جواب عکس بگیرین

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤

مواد مضر توی اکثر شامپو ها که ترکیبات سولفور دار هست تو شامپوی عذرا هم هست ... پس من نگران شامپوی خودم که سینره هست نگران نمی شم ... اونایی که از شامپوی عذرا استفاده کردن بیان بگن حسشون چیه ؟

سلام خانوما  امروز رفته بودم خونه مامانم  آبجیمم اونجا بود کف سرمو نگاه کرد گفت وای کلی ...

م.افقم این باید به یه عادت تبدیل بشه ... موقع کاشت دونه  نباید هی بریم خاکای سر دونه رو کنار بزنیم رشدشو اندازه بگیریم اینجوری معلومه که موقع برداشت هیچی حاصل نمیشه ... این کار رو هر روز و هر روز انجان بدیم و برامون عادت بشه تا بعدموقع گیسو کمندی هم برسه ... 

انرژی منفی نمیدم فقط نگرانم. به هر دری زدم ولی جواب نگرفتم. دوست دارم منم موهام پر و قشنگ بشه که پدرشوهرم برنگرده بگه امیدوارم نوه ام (یعنی بچه من) موهاش به ما بره به مامانش نره. که مادرشوهرم نگه برو موهاتو کوتاه کن بهتره و هی پز موهای دخترشو بده. که شوهرم مسخره ام نکنه. که هرکس دیگه ای هرچی دلش خواست نگه. که غم عالم نگیرتم وقتی یه مهمونی زنونه دعوت میشم. من دلم واقعا شکسته نمیخوام نا امید بشم 

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت

دوستان لطفاً یک نفر عکس از استکانی ک نسبتای محلواش درسته اینجا بزاره ،من تازه قراره شروع کنم از همین اول نسبت درست باشه ک یکماه دیگه ناامید نشم بعد تازه بفهمم اندازه ها درست نبوده

مچکرممممممم

به یزدان که گر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم
سلام خانوما  امروز رفته بودم خونه مامانم  آبجیمم اونجا بود کف سرمو نگاه کرد گفت وای کلی ...

عزیزم دپرس شدن نداره که خب خیلی ها از جمله من با امید خیلی زیادی هر روز تو هر حالتی بامشغله، خستگی، سرما، پریود...... با هزار امید این محلول را زدیم مطمینم جواب میگیریم ولی خب نمیتونیم دروغ هم بگیم که جواب گرفتیم شما هم اگه از دید ما قضیه را نیگاه میکردی دپرس میشدی که اکثرا نتیجه گرفتند ولی ما نتیجه نگرفتیم اینجا تنها جایی هست که راحت میتونیم از وضعیتمون بگیم پس سعی کنیم تاثیر نگیریم 

مثلا من هر روز میرم حمام و روزی چهار ساعت سر و ابروم محلول مالی هست همسرم خانم روغنی صدام میکنه و میپرسه نتیجه گرفتی اینهمه درگیر موهاتی به اون که نمیتونم  بگم حداقل اینجا میتونم بگم 

همدیگه را درک کنیم 

ایشالا هممون نتیجه دلخواه را بگیریم 

منکه یکم از قرصایی ک دکتر داده بود رو مونده ولی  کلن هیچ تغییر ندیدم ریزشش همچنان مثل قبل هست ، امیدوارم با این محلول نتیجه بگیرم، 

به یزدان که گر ما خرد داشتیم کجا این سرانجام بد داشتیم
عزیزم احتمالا اون محلولی که برا موی خودت درست کردی برا موهای توسازگاری نداره یا یهچیزیش کمه یا زیاد ...

ممنونم عزیزم 

فکر نمیکنم نسبت محلولم مشکلی داشته باشه چون ریزش موهام قطع شده پس مشخصه محلول درسته فقط خبری از رویش و رشد زیاد اصلا نیست چون من هم خودم هم خواهرم مدام موهامون را رنگ میکنیم و دقیق با خط کش اندازه رشد ریشه را میگییرم برای همین دقیق میتونیم بگم چقدر رشد داشته 

ممنونم عزیزم   فکر نمیکنم نسبت محلولم مشکلی داشته باشه چون ریزش موهام قطع شده پس مشخصه مح ...

منم دقیقا ریزش موهام خوب شده اما رشدش همچنان کمه

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه
عزیزم دپرس شدن نداره که خب خیلی ها از جمله من با امید خیلی زیادی هر روز تو هر حالتی بامشغله، خستگی، ...

دقیقا. تواین سرما یک روز در میون زدم‌ . با بچه کوچیک که هر دفعه رفتم حموم پشت در حموم هی گریه کرده.‌‌‌... جدا از هزینه ای که کردیم. با هزار امید شروع کردم. چقدر رویا بافی که  عید چقدر پرمو میشم. همه میفهمن چقدر تغییر کردم.‌‌‌..‌ ولی هیچی.... حتی یه دونه نمیبینم که دلخوش بشم امیدی هست ولی دیرتر درمیاد