2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2310575 بازدید | 25721 پست
آقا جان خودم درمیاد 😅😅😅 پریروز رفتم آرایشگرم ابرومو برداره ، نمیدونی از کجاها مو میکند که 😅 دق ...

یااا خداااا من پشیمون شدممم من ابروم پرپشته هااا فقط تاجش یکمممم کمتر شده...میترسم ابروهام موکت بشن دیگه نتونم کاری کنممم... هی همش پاک میکنم اما چرب میشه پاشم بشورم ترسیییدم

سلام بچه ها یه مساله ای برام پیش اومده من همیشه موهای ریخته شده رو میدیدم که سرسفیدن ولی کوچولو...ا ...

عزیزم چه سفید چه سیاه ، همش میریزه . مهم نیست ، جاش درمیاد 😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انرژی منفی نمیدم فقط نگرانم. به هر دری زدم ولی جواب نگرفتم. دوست دارم منم موهام پر و قشنگ بشه که پدر ...

توکل کن به خدا گلم

هر کسی اذیتت کرد تو دلت بهش بگو جوجه رو اخر پاییز میشمرن جناااااااااااااااب!

ماهم برات دعا میکنیم نازخانوم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
یااا خداااا من پشیمون شدممم من ابروم پرپشته هااا فقط تاجش یکمممم کمتر شده...میترسم ابروهام موکت بشن ...

آخه لامصب هر چه قدرم کم میزنی باز میبینی پشت پلکت تا مژه ها چربه 😥

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه بابا ناراحتی.... چیه. دمنوش نخوردم. خیلی ها نخوردن. منکه اصلا پیازچه نمی خوردم این مدت خوردم. تر ...

سلام حمیرا جان منم مثل توهست شرایطم

دوماهه حدودا میزنم دمنوش هم میخورم و...

چندوقتیه ریزشم هم بیشتر ازقبل شده 

ولی بخودم قول دادم توجه نکنم..مثبت باشم و فقط به نتیجه اخر فکر کنم

نه بابا ناراحتی.... چیه. دمنوش نخوردم. خیلی ها نخوردن. منکه اصلا پیازچه نمی خوردم این مدت خوردم. تر ...

به یه چیز نیست 🙁

اینا همه زنجیر وار بهم ربط داره ☹

ان شاءالله که از همین انشب اتفاقای خوب برات بیفته ...

اخه میدونی چرا پرسیدم ؟

من امروز برای سه ساعت عصبانی و ناراحت بودم 

باورت نمیشه احساس میکردم پوست  سرم انقدر سوزش داشت انگار کلمو کرده بودن تو دیگ اب جوش!

همون لحظه از ترس اینکه موهام بریزه سریع یه کاری کردم که اروم بشم😁😁😁😁

میخوام بگم انقدر حالت های روحی رو جسممون تاثیر داره.

زمان امتحانام هم که ریزشم زیاد شده بود!

دمنوشارو حتما بخور

ضمنااااااااااااااااااااااااااا تو خیلی هم خوشانسی!حالا ببین کی گفتما!!!!!!!

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اندازه روغن ها نصف استکان کمرباریک نبود مگه؟ این پره آخه؟؟

نصف !!؟؟؟

نه !

کااامل 

سلام حمیرا جان منم مثل توهست شرایطم دوماهه حدودا میزنم دمنوش هم میخورم و... چندوقتیه ریزشم هم  ...

سلام سیسی جونم

واای دقیقااا...خیلی پخش میشه...من باباک کف سرش کاملا بدون مو هست برا اونم زدم امیدوارم تاثیری داشته ...

آخی چه خوب کردی 😀

حتما تاثیر داره به امید خدا

عزیزم چه سفید چه سیاه ، همش میریزه . مهم نیست ، جاش درمیاد 😊

نه اورانوس جان توجه نکردی چی برام عجیبه

مویی که ازم میاد پایین نوکش رنگش بابقیه موها متفاوته

البته توعکس زیاد واضح نیس