میشه عکس بزاری اگر اشکال نداری اخه ما سرمه داریم خیلی سیاه سیاه هست خوش بحالت دوست خوشکلم
عکس از سرمه ؟
آخه تو جای سرمه ست
چطوری بزارم
تو اینه
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من راهش رو بلد نیستم ولی خواهرم طب اسلامی خونده از ایشون شنیدم که میگه درمانش خیلی راحت هست حتی یکی از دوستاش ام اس داشت و دوست ونداشت ازدواج کنه به خاطر همین بیماریش ( البته همسرش دیوانه وار عاشقش بود اونقدر اومد دم خونشون آخرش دختره راضی به ازدواج شد) بعد ازدواج هم درمان شد البته نمیدونم کاملا درمان شده یا نه . حالا دو تا هم بچه داره
دارد زمان آمدنت دیر میشود، دارد جوان منتظرت پیر میشود، وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی، اشک از دو دیده ی تو سرازیر میشود، کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار، در دام چشم های تو تسخیر می شود، این کشتی شکسته ی طوفان معصیت، با ذوق دست های توست که تعمیر می شود، حس میکنم که پای دلم لحظهی گناه، با حلقه های زلف تو درگیر می شود، در قطره های اشک قنوت شب شما ، عکس ضریح گمشده تکثیر می شود، تقصیر گریه های غریبانه ی شماست دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...
اهان عزیزم گلم رمسی از موهات هم گذاشتی اورانوس من خیلی داغونم گوشم و گلوم افتضاحه بچه ها دعام کنید
عکس از موهامم گذاشتم بله
ان شاءالله خوب میشی یاسی ❤
یاسی فقط لطفااااا لطفا یه کوچولو مثبت فکر کن .
خیلی میبینم که همش ناامیدی 🙁
حق داریا ولی کاءنات نمیاد واسه غصه خوردنت کاری کنه . قانون شکرگذاری رو انجام بده و بیشتر از همیشه مثبت باش 💋💋💋💋💋
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
دارد زمان آمدنت دیر میشود، دارد جوان منتظرت پیر میشود، وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی، اشک از دو دیده ی تو سرازیر میشود، کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار، در دام چشم های تو تسخیر می شود، این کشتی شکسته ی طوفان معصیت، با ذوق دست های توست که تعمیر می شود، حس میکنم که پای دلم لحظهی گناه، با حلقه های زلف تو درگیر می شود، در قطره های اشک قنوت شب شما ، عکس ضریح گمشده تکثیر می شود، تقصیر گریه های غریبانه ی شماست دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...
چه مهربون قیافت وای چه ماهیی تو مادری عزیزم مهربون
نه ازدواج نکردم 😊😊