2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358392 بازدید | 25721 پست
عزیزم برای درست کردن سرمه با مغزیجات چندتا دونه بادوم گردو و ... بردار بزار روی شعله گاز با حرارت ک ...

اااا چه باحال 😊😊

باشه بهارم 😍 مررررسی 😙😙😙

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اااا چه باحال 😊😊 باشه بهارم 😍 مررررسی 😙😙😙

اورانوس جان من روغن فندقمو از روغنگیری میگیرم البته من همیشه سوخته بادوم میرنم کلا ریمل و خط چشم و اینا استفاده نمیکنم 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
بچه ها اگر دوست دارید مژهای بلند و قشنگ داشته باشین بهترین چیز روغن فندق جای ریمل قدیمیتون و بشورید ...

چه خوب برم روغن فندق بگيرم به موژه هام بزنم ممنون دوستم😍

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!
اورانوس جان من روغن فندقمو از روغنگیری میگیرم البته من همیشه سوخته بادوم میرنم کلا ریمل و خط چشم و ا ...

لیدا من از داروخانه گرفتم بیشتر از یک ماهم استفاده کردم (بیشتر مواقع هم میرفت داخل چشمم کووور میشدم از سوزشش😣)

ولی تقریبا ده روز سرمه استفاده کردم ، اون قسمتهایی که مژه هام کاملا ریخته بود . پر شد . اندازه مژه های اصلیم 😍😍😍😍 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عزيزم من ٢٠بار از محلول استفاده كردم هرروز😍

منم با امروز میشه 3بار که استفاده کردم دمنوشا رو هم میخورم ان شاءالله موهای منم مثل موهای شما جوونه بزنه😙

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊
لیدا من از داروخانه گرفتم بیشتر از یک ماهم استفاده کردم (بیشتر مواقع هم میرفت داخل چشمم کووور میشدم ...

منم روغن فندقم اول از داروخانه گرفتم عزیزم ولی این کجا و آن کجا اصلا خیلی فرق داره من سرمه سنگ استفاده نکردم حتما اونم خیلی خوبه عزیززززم

وای بچه ها یکی بگه چیکار کنم امروز روز چهارم مزنم موهام که کلا ریزشش خیلی کم شده در حد ده تا دونه ولی خشک شده چیکار کنم حنامم زیاد نیست 

چه جالب.. سرمه سنگ که پیدا نکردم برم دنبال روغن فندق

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین