2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358339 بازدید | 25721 پست
لیدا من از داروخانه گرفتم بیشتر از یک ماهم استفاده کردم (بیشتر مواقع هم میرفت داخل چشمم کووور میشدم ...

اورانوس سرمه سنگ زدی

از کجا اوردی

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
سلام ریحانه جون.خوبی عزیزم؟ آب نیمه جوشیده یعنی چی؟ چقدر جوش میخوره؟ دل درد توضیح میدی؟ درد شکم؟ د ...

یعنی کم مونده بجوشه شاید حباب های خیلی ریز هم داشته

درد دور ناف همراه دل‌پیچه و در حالت شدید اسهال

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اورانوس سرمه سنگ زدی از کجا اوردی

بله

پودرشو با جای سرمه ، خانم دوست داداشم داد

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خوش به حالت والله مو قشنگ ابرو قشنگ چشم قشنگ به به 

کی عکس گذاشته !؟؟؟؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
عکس نزاشتی حدس زدم اشتباه کردم؟ بعید میدوننم

آهاااان

نه فکر کردم الان یکی عکس گذاشته 😄😄

من گذاشته بوددددم

اگه منو یادته مرسی از تعریفت 😍😍😍😍😙

اینک دوستان!شکفتن و سبز شدن در انتظار ماست... در انتظار ما... وای یعنی خدا میشه من در به در دنبال کش مو بگردم و بگم موهام پره هر چیزی مناسبم نیست  

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
چه مژه هایی بشه به به  زیر چشات سیاه میشه با چی پاک میکتنی

سیاه نمیشه

صبح میشورم راحت میره 

تازه یه سیاهی محو می مونه لای مژهام خودم دوست دارم

قشنگ میشه 😍😍😄

اینک دوستان!شکفتن و سبز شدن در انتظار ماست... در انتظار ما... وای یعنی خدا میشه من در به در دنبال کش ...

چرا که نههههههه 😍😍😍😍😍

سیاه نمیشه صبح میشورم راحت میره  تازه یه سیاهی محو می مونه لای مژهام خودم دوست دارم قشنگ میش ...

میشه عکس بزاری اگر اشکال نداری

اخه ما سرمه داریم خیلی سیاه سیاه هست 

خوش بحالت دوست خوشکلم

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**
الان باید برم ریحانه جون، برگشتم چندتا لینک میزارم برات عزیزم. ضمن اینکه بگم، هیچ کار سود مطلق نیست ...

ممنون عزیزم از اینکه وقت گذاشتی برام

منظورتون رو متوجه نشده بودم ، آب کم بجوشه یعنی چی ولی الان با توضیحاتتون متوجه شدم کم بجوشه

من آب سرد نمیتونم بخورم ، کلا آب یخچال که اصلا

به خاطر همین کلیه هام همیشه ی خدا مشکل داره به همین خاطر خیلی خوشحال شدم یادم انداختین که میتونم آب جوش بخورم آخه آب سرد که میخورم سردیم میشه خیلی زود ، با اینکه کلا صفراوی هستم و فکر کنم نباید سردیم بشه شاید هم طبعم قاطی پاتی شده

چند جور مشکل ریزه میزه دارم ، به درمان هر کدوم که فکر میکنم آخرش میرسم به همین دمنوشای شیوانا جون . با این دمنوشا هم موهام میخواد خوشگل بشه هم جسمم درمان شه ان شاالله

دیروز گزنه و شنبلیله رو خوردم دفع ادراری زیاد نشد ولی امروز صبح کلیه هام یه کوچولو درد داشت فکر کنم میخواد کلیه هام رو پاکسازی کنه 

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...