2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358392 بازدید | 25721 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شیوانا جون یا خاتونی جون لطفاً یکیتون جواب بدین

من. و مامانم ، اگر آب نصفه جوشیده بخوریم دل درد میشیم پس چطور میتونم آب رو قبل اینکه کامل بجوشه بخورم؟

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           
شیوانا جون یا خاتونی جون لطفاً یکیتون جواب بدین من. و مامانم ، اگر آب نصفه جوشیده بخوریم دل درد میش ...

سلام ریحانه جون.خوبی عزیزم؟

آب نیمه جوشیده یعنی چی؟ چقدر جوش میخوره؟

دل درد توضیح میدی؟ درد شکم؟ دل‌پیچه؟ اسهال؟ درد دور ناف؟

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

بچه ها اگر دوست دارید مژهای بلند و قشنگ داشته باشین بهترین چیز روغن فندق جای ریمل قدیمیتون و بشورید توش روغن فندق بریزید روزانه بکشید به مژه هاتون عالییی محشره من مژهام کچل شده بود قشنگ بعد از دوسه هفته پر شد

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
شیوانا جون یا خاتونی جون لطفاً یکیتون جواب بدین من. و مامانم ، اگر آب نصفه جوشیده بخوریم دل درد میش ...

ریحانه جون و دوست جونای دیگه‌ام، در مورد آب جوش یه سری اطلاعات بدم.

اول اینکه آب باید بجوشه، فقط نزارید زیاد بجوشه. مثلا دیده شده که خودم کتری رو گذاشتم و وقتی اومدم سراغش که حجم آب کم شده. خوب این آب خوردنش ضرر داره.

منظورم از کم جوشیدن اینه که تا اومد به جوش، از اجاق برش دارید.وقتی جوش اومد بعد یک دقیقه برش دارید. اینو میگم کم جوشیدن.

دوم اینکه، وقتی خودتون مشکلی ندارید، طبیعتا تاثیر قابل توجهی روی بدنتون نداره، یا داره ولی متوجه نمیشید چون مشکلتون مشخص نیست. اکثرا برای افرادی که یبوست دارن، مشکل گوارشی دارن، مشکل هضم و معده و.... دارن، چربی دارن، خوبه. البته هر کسی که صبح ناشتا آب بجوشونه بخوره، روی روده و کارکردش خیلی تاثیر داره.

و مثل تموم کارهای دیگه، توجه کنید که توی این کار زیاده‌روی نکنید. چون تعادل ‌طبع رو بهم میزنه.

در نهایت هم دیدید بهتون نساخته، تکرارش نکنید. فقط سعی کنید آب یخ نخورید که گوارشتون ضربه نخوره

سلام ریحانه جون.خوبی عزیزم؟ آب نیمه جوشیده یعنی چی؟ چقدر جوش میخوره؟ دل درد توضیح میدی؟ درد شکم؟ د ...

منم توی نت کلی گشتم و چیزایی سرچ کردم که از آب جوش استفاده می‌کنم. طبیعتا یه چیزایی رو خوندم که شما نخوندی. نه اینکه خوام برای دوستام بگم، انگار واسه خودم بدیهی شده که نمی‌تونم توی کلمات بیارمش  مطمئنا واسه شما هم پیش اومده.

پس ازتون می‌خوام یه تحقیق کوچولو کنید تو نت و خودتون هم مطمئن باشید.

اگر دیدید این کار بهتون نمیسازه، انجامش ندید. اگر بهتون ساخت زیاده‌روی نکنید، آب جوش خوردن معده رو ضعیف میکنه.

همه چیز در حد تعادل، امام علی فرمودن: خیرالامور اوسطها. بهترین کارها، میانه‌ی کارهاست. یعنی حفظ تعادل.

الان باید برم ریحانه جون، برگشتم چندتا لینک میزارم برات عزیزم.

ضمن اینکه بگم، هیچ کار سود مطلق نیست. مثلا آب جوش خوردن ممکنه مضرات و فوایدش بدونی، اگه دیدی مضراتش قابل تحمل بود، یا فوایدش بیشتر بود، اون وقت در موردش تصمیم بگیر.

نه فقط آب جوش ها، همه چی.

مثلا خودم که عرق رازیانه خوردم و براتون گفتم چه بلایی سرم رفت😂😂😂. خب اهل ریسک که باشی یه چیزایی رو میپذیری.

ان‌شاالله همه‌تون تنتون سالم باشه عزیزانم

بچه ها اگر دوست دارید مژهای بلند و قشنگ داشته باشین بهترین چیز روغن فندق جای ریمل قدیمیتون و بشورید ...

من هنوزم روغن فندوقم تو کیفمه ولی از سرمه زودتر نتیجه گرفتم تا روغن فندوق

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام بچه ها من 😍 امروز كه از حموم اومدم بيرون زير نور و جلوي آينه قشنگ موهامو رسد كردم كلي مو درآو ...

چند وقته که استفاده میکنی خداروشکر که نتیجه گرفتی 

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊
بله المیرا منم شنیدم بادوم سوخته واسه مژه و ابرو خوبه  ما خونمون یه مشما بادوم تلخ داریم .&nb ...

عزیزم برای درست کردن سرمه با مغزیجات

چندتا دونه بادوم گردو و ... بردار بزار روی شعله گاز با حرارت کم...بعد یه کاسه رویی برعکس بزار روی مغزیجاتت...

بعد از ده دقیقه یه ربع زیر گازو خاموش کن و کاسه رو بردار

میببنی که توی کاسه سیاه شده و دوده چسبیده سرتاسرش

خیلیییی نرم و لطیفه این دوده ها...اینا رو جمع کن بریز توی جای ریمل و ازش استفاده کن😉😉😉

اره یه مدت پیش 3روز نخوردم پریود شدم 😣نمیدونم شاید مشکل از من بوده البته من دم کرده شو میخورم نه عر ...

ااما برای من برعکس شما اتفاق افتاده و حسابی پریودم عقب افتاد

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین