من رشد موهام خیلی زیاد شد با این محلول...اونی که به من یاد داد خودش سه ماهه موهاش از شونش به آرنجش رسیده بود.من ولی چون موهام بلنده و همسرم اصلا دوست نداشت کوتاه کنم تا آخر کچلیم هم موم بلند بود ولی هر ماه ده سانت کوتاه میکردم از پایینش بازم تا همون کمرم بود اصلا انگار نه انگار کوتاه کردم کسی نمیفهمید.حتی یه بار سی سانت کوتاه کردم بازم کسی نفهمید....انقدر که زود زود بلند میشه.برای من حدودا ماهی ده سانت وقتی هر روز میزدم و چهار ساعت رو سرم میموند بلند شد.البته من استخر میرفتم قبل از گذاشتن کلاه شنا میزدم بعد از چهار ساعت موقع گرفتن دوش میشستم.کار به جایی رسید که بعد یک مدت منی که ریزش وحشتناک داشتم حتی دیگه یک دونه باور کنید یککککک دونه هم موهام نمیریخت.یعنی ماه با ماه عوض میشد و من حتی یک دونه مو تو برسم نداشتم
مطمئنم شما هم همین میشید چون هرر کس انجام داده درست همین نتیجه رو براش داشته.
اون ضخامت مو و پوش شدنشم خییییییییییییییییلی حس خوبیه.دون دون و کلفت میشه.من تا یک هفته اول هی به موهام دست میزدم هی ذوق میکردم.خی جلوی اینه خودمو میدیدم ذوق میکردم.هی به شوهرم میگغتم دست بزن آخه....چطوری موهام یهو کلغت شد آخه🤔🤔🤔من موهام بسیار بسیار تارهاش ظریف و نحیف بود الان جدا شاید ضخامتش چهار پنج برابر شده