2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2308543 بازدید | 25721 پست
سلام خانما من دفعه ۴ امه هرروز رو سرم گذاشتم اون خانمه گفتن که هرروز رفتن به حموم واقعا ضرر داره؟ ...

سلام منم ی روزدرمیون میرم حموم .خداروشکرعزیزم

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من باوجوداینک فقط چندروز گذاشتم ب سرم خیلی حس خوبی بهم دست داده ریزشش خیلی کمترشده اماام ...

منم موهامو کوتاه کردم ولی پرپشت تر به نظر میرسه

بنظرم با موی بلند کف سر بیشتر معلومه

[QUOTE=48482595]منم موهامو کوتاه کردم ولی پرپشت تر به نظر میرسه بنظرم با موی بلند کف سر بیشتر معلومه[/QUOT

اره ی کم کوتاه میکنم

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
سلام من دفعه ی اوله ک گذاشتم  ریزشش فرق نکرده عزیزم چ کنممممم

سلام اشکال نداره ادامه بده ازدفعه بعدبهترمیشه

سلام  من دیروز عصر بالاخره طلسم رو شکوندم و رفتم حنا خریدم     روغن زیتون فرابکر و ...

شما الان دارین اکوفان مصرف میکنین؟من دکترم تجویز کرد برا بعداز کاشت مو ولی هرجارفتم گیرم نیومد گفتن دیگ شرکتش اینجا قراارداد نداره نمیدونم همین چیزی چنتایی هم ک داشتن اکوفان ایرانی بود و اصل نبود

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

برام هیرویت تجویز کرد

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
شما الان دارین اکوفان مصرف میکنین؟من دکترم تجویز کرد برا بعداز کاشت مو ولی هرجارفتم گیرم نیومد گفتن ...

بله عزیزم 

همین دوسه روز پیش بود از داروخونه دوبسته خریدم 150 و خورده ای شد کلا

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏