2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2308545 بازدید | 25721 پست
بله میشه عزیزم.حتی اونایی که از اول نداشتی هم در مییاد😁فقط پشتکار و همت داشته باشید.سه ماه طول میکش ...

یک دنیا ممنون  

اکثر ماها کسانی هستیم که از داروهای شیمیایی خسته شدیم و نتیجه ای ندیدیم

من که شخصا داشتم سعی می کردم که با موهایی که برام مونده بسازم،سالهاست سعی کردم که کم بودنش ناراحتم نکنه،اما نشد چون حتی اگه خودمم سعی کنم وقتی آرایشگاه یا کلا هرجا برم که کسی بخواد با موهام در ارتباط باشه، حتما این قضیه رو گوشزد می کنه،واقعا فک نمی کنه قطعا خودم می دونم و نیاز به تاکید نیست  

امیدوارم که به خاطر امیدوار کردن ماها اجر خوبی از خدای مهربان بگیری

آمین

راز موفقیت این است : هدفی را بی وقفه دنبال کنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان امروز منم گذاشتم اون ترکیب رو موهای خودم چربه اما احساس کردم چرب نشد سرم بعدشم با شا ...

خداروشکرعزیزم ریزشش کم شده

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...

سلام بچه ها من باوجوداینک فقط چندروز گذاشتم ب سرم خیلی حس خوبی بهم دست داده ریزشش خیلی کمترشده اماامروز دقت کردم دیدم موخوره هم داره تک وتوک اگرهم کوتاهش کنم بدتر مشخص میشه سرم یعنی چکارکنم ؟

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...

سلام 

من دیروز عصر بالاخره طلسم رو شکوندم و رفتم حنا خریدم   

روغن زیتون فرابکر و روغن نارگیل هم تو خونه داشتم 

ریختم تو یه ظرف تا امروز عصر ساعت 5 میشه 24 ساعت

شب به امید خدا اولین بارش رو امتحان میکنم 

البته من دکتر پوست و مو رفتم و آزمایشات کلی هم دادم و هیچیم نبوده و بهم اکوفان داده

تصمیم اینه هم اکوفان بخورم هم این روش رو برم تا از همتون جلو بیفتم     

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

سلام  من دیروز عصر بالاخره طلسم رو شکوندم و رفتم حنا خریدم     روغن زیتون فرابکر و ...

انشالله ک نتیجه میگیری.ای ناقلا میخوای تقلب کنی😀😀😀

باید ادامه بدم بعد نظر بدم راجع بهش واسه شما چطور؟ خوب بوده؟

منم تازه شروع کردم وشامپوروپیدانکردم بله خداروشکرخیلی بهترشده ریزشش هم

سلام خانما

من دفعه ۴ امه که هرروز این ترکیبو رو سرم گذاشتم

اون خانمه گفتن که هرروز رفتن به حموم واقعا ضرر داره؟

بعد ریزش موم خیلی کم شده قبلا وقتی دست میبردم لای موهام ۴.۵ تا دونه مو میومد بیرون الان از کل موهام یه دونه یا هیچی مو بیرون نمیاد