2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2308543 بازدید | 25721 پست
سعی کن بعد از شستن تا موهات خشک نشده شونه نکنی.موی خیس موقع شونه ردن آسیب میبینه چون کش میاد و منافذ ...

ممنون عزیزم❤❤

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
برات پیداش میکنم لینکشو همینجا میزارم

واای عزیزم اگه لینک برگردوندن موهای سفیدو پیدا کنید خیلی ممنون میشم 

ان شاالله به همه آرزوهات برسی 😘😘😘

راستی من کل تاپیکو خوندم نوشته بودید این مواد ترکیبی ۲ ساعت رو سر بمونه کافیه صفحه قبل گفتید که ۲۴ ساعت؟ کدومش درسته؟ من سرم چربه فکر کنم ۲ ساعت کافی باشع ؟ 🙏🌺

ایاک نعبد و ایاک نستعین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام شیوانا جون

بابت ترکیب مواد که گفتی تغییر ندیم وگرنه اثر نداره....

من روغنها رو همون شصت میل میزنم یعنی همون ظرف روغن نارگیل. حنا هم دوقاشق.... یعنی این بد یا اثر نداره. چون پیمانه برنج حدودا صدوپنجاه گرم. یعنی تقریبا نصف روغن نارگیل 

من شصت میل روغن نارگیل رو ریختم تو استکان شد نصف استکان بعد همون قدرم روغن زیتون زدم و چون شیوانا گفت واسه یک استکان از هر کدوم دو قاشق پر حنا چون واسه من نصف استکان از هر کدوم بود که شصت میل از هر کدوم بود فقط یه قاشق سر پر حنا ریختم آیا درسته؟ شصت میل نصفه استکان میشه دیگه آره؟ 

بچه ها من میترسم دو تا شویدی رو هم که دارم با این کار از دست بدم ریسکه موووهااام خیلیببب  نارکخ ...

نترس عزیزم مطمئن باش بدترازمن نیستی منم دارم میزنم منتهاچون موهام چربه حناروی کم بیشترریختم .حناوروغن نارگیل وزیتون ک چیزبدی نیست همه هم توصیه کردن ازقدیم

خدایا یا پول بده یا اگه پول ندادی عقل درستو حسابی هم نده که شاد باشیم حداقل! والا...
نترس عزیزم مطمئن باش بدترازمن نیستی منم دارم میزنم منتهاچون موهام چربه حناروی کم بیشترریختم .حناوروغ ...

باشه حتما امتحان میکنم انشاالله  جواب بده باورت میشه کف سرم معلومه خدااا اعصابم خورده منم موهام چربه فقط موهای روغنی رو که شونه کنیم بدتر میریزه همینجوریش شدید موهام میریزه کچلم کچل

باشه حتما امتحان میکنم انشاالله  جواب بده باورت میشه کف سرم معلومه خدااا اعصابم خورده منم موهام ...

باورکن منم همینم .توکل برخدا انشالله درست میشه عزیرم

توکل به خدا انشاالله  عزیزم میشه شونه نکنیم موهای روغنی رو؟؟

به نظر من منظورش شونه کردن عمیق نیست در حدی که روغنا بیان رو ساقه مو 

وقتی مو چربه مثل موی خیسه شله سفت شونه کنیم میریزه طبیعتا

ایاک نعبد و ایاک نستعین