سعی کن بعد از شستن تا موهات خشک نشده شونه نکنی.موی خیس موقع شونه ردن آسیب میبینه چون کش میاد و منافذ سر هم خیس خورده برای همین مو ذاحت کنده میشه.مخصوصا سعی کنید همیشه نشسته شونه کنید و قبل از حموم شونه کنید بعد از حموم و توی حموم اصلا شونه نکنید.موهاتون و سرتون رو با آب داغ اصلا نشورید فقط آب ولرم.نشسته حموم کردن هم خوبه اگر میتونید زیر دوش یه چهارپایه پلاستیکی بزارید.
موهاتون رو اول با حوله آبش رو بگیرید و اصلا سرتون رو دولا راست نکنید تا آبش رو بتکونید.حوله رو آروم دور مو بپیچید وقتی حوله نم شد حولتون رو عوض کنید یکی دیگه بپیچید یا روسری نخی.حوله رو دور مو نپیچونید مثل چلوندن لباس چون مو خیسه آسیب میبینه.شونه یا برستون ذو هر هفته با شامپو و برس یقه شور بشورید و برس رو در معرض گرد و خاک نزارید یعنی حتما توی کشو بزارید نه روی میز و نه توی توالت و حموم چون رطوبت توالت و حموم روش میشینه و در دراز مدت تاثیر منفی داره.
وقتی موتون یخورده فقط از نمش موند یعنی وقتی که خشک خشک نیست ولی تر تر هم نیست یخورده نمه فقط...بزارید با هوای معمولی خودش خشک بشه سشوار نزنید و بعد که خشک شد اگر دوست داشتید سشوار یا اتوی مو یا هرچی
ضمنا برای کسانی که موی چرب دارن و حنارو زیاد میریزن موهاشون الکتریسیته میشه باید روی برس مقداری روغن محلول رو اسپری کنن.اگر موشون خشکه روغن زیتون خالی رو اسپری کنن.مقدارشم اصلا زیاد نباشه خیلی کم.من خودم اسپری نمیکنم یک مسواک رو توی روغن کنید و بکشید به شونه یا برس.برس رو با مسواک کهنه و مقداری شامپو هم میتونید بشورید.
این کل مراقبت های مو که من بلدم.
البته کش پلاستیکی یا جنس مصنوعی موخوره میده شونه غیر چوبی هم همینطور.کش رو هم محکم نبندید.جاهایی که گرد و خاکه یا وفتی لباس پلاستیکی میپوشید مو رو باز نزاررید موخوره میشه.برای حذف موخوره تا حدودی موهارو وقتی خشک هستن یک سانت یک سانت جدا کنید بپیچونید تا لوله بشه از پایین به بالا بکشید تا موخورده ها بیرون بزنه بعد با قیچی تمام انتهای موهارو بچینید چند روز طول میکشه تا کل سرتون تموم بشه.وقتی مو رو کوتاه میکنید سریع پایینش رو روغن زیتون بزنید تا کمتر موخوره بگیره.هر روز و هر شب موهاتونو برس بکشید برس چوبی وقتی نشسته هستید و آروم تا جریان خون در سر زیاد بشه.موهارو اول از پایین باید شونه کنید نه از بالا .ده سانت پایین مو اول بعد بیست سانت پایین مو...همینجور ده سانت ده سانت اضافه میکنید تا برسید به فرق سر.اگر از بالا شونه کنید پایین موهاتون گره میخوره و چون دارید شونه میکنید به گره برخورد میکنه کنده میسه.شبها حتما موهاتون رو آزاد بزارید و رو بالشیتون جنس مواد نباشه.
هر چیزی مراقبت بشه سالم میمونه.اینا که گفتم همه آسونه و وقت گیر نیست وفتی بهش عادت کنید