2777
2789
عنوان

میخوام موهامو کوتاه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 86 پست
منم تا باسنم مو داشتم ۵ ساله که کوتاه میکنم تابالای شونم و خییییلی بهم بیشتر میاددلم برای موهام تنگ ...

چه خوب که بهت اومده

من دلم برای موهام تنگ نمیشه میترسم بهم نیاد زشت شم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟ روزی چندتا میخوردی

فیتو روزی دوتا

هیربرست رو یادم نیست یکی یا دوتا

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
مو کوتاه کردن عالیهبسیار شیک و مرتب میشهمدل های مختلف می تونی کوتاه کنیشستن و خشک کردنش خیلی راحتهمن ...

و این که کاش همه چی مثل مو بود! دوباره بلند میشه

جون آدمیزاد که نیس!

چرا باید فرصت تجربه شو از خودمون بگیریم؟

من یه رنگ موی خاص رو دوست داشتم چند سال بود ریسک نمی کردم

یه بار گفتم مگه چقدر قراره جوون باشم؟ رفتم زدم آنقدر دوسش داشتم و بهم اومد که دیگه همش همونه رنگ موهام

اهل تغییر و تنوع باشید و لذت ببرید از تغییرات ظاهری جدید

و این که کاش همه چی مثل مو بود! دوباره بلند میشهجون آدمیزاد که نیس!چرا باید فرصت تجربه شو از خودمون ...

کاملا درست میگی

باید حتما انجامش بدم حالا یا خوب میشه یا بد میشه و بلند میشه بازم

در مورد رنگ مو هم من همینم چندساله ریسک نمیکنم تغییرش بدم

پس نکن😂

😂😂

وای جدی؟ رشد موهامم زیاد نیست که بگم زود بلند میشه

بهت میگم قطعا پشیمون میشی شک نکن نهایت خواستی کوتاه کنی ۵ سانت کوتاه کن هم سبک‌تر شن هم جون بگیرن

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
میگم موهامونو کوتاه کنیم رو ریزشش هم تاثیر داره ؟ کم میشه؟

به نظر من تاثیری روی ریزش نداره

شاید چون کوتاه شده کمتر به چشم بیاد