2777
2789
عنوان

میخوام موهامو کوتاه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 86 پست
دقیقا و اینکه موی کوتاه به کسیکه خودش خوشگله و تناسب اندام داره میادسن آدمو هم خیلی پایین میارهمن خو ...

دقیقا موی کوتاه سن رو کمتر نشون میده انگاری

من چون خیلی ساله کوتاه نکردم نمیدونم بهم میاد یا نه 

حتی نمیدونم خوشگلم یا نه🤣

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن با وزن میخرن اگه رنگ و حنا نداشته باشه حدودا ۷.۸ تومن در میاره

چه خوب 

وقتی رفتم میپرسم ازشون مرسی که گفتی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
نه بابا.بذار.من فیس فریم بنفش کرده بودم 😂خیلیم خوب بود

راست میگی امتحان میکنم باز خوبیش اینه تقریبا زود پاک میشه

دیگه رنگ مو چی هست که بخوای بخاطر سن تو دلت نگه داری ...کوتاه کن .رنگ فانتزی هم بزن ..از دنیا لذت بب ...

درست میگی واقعا اونم واسه چیزی مثل مو که قابل جبرانه

من بیشتر از ۱۵ ساله موهامو کوتاه نکردم درواقع از نوجوونیاصلا نمیتونم تصوری داشته باشم چه شکلی میشم ی ...

من موهام تا کمرم بود پسرونه زدم عاشقش شدم😂

برا منم سخت بود ولی گفتم تهش باز درمیاد دیگه

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

موهای بلندی که سالم نباشه چه فاید داره؟اگه سالمه کوتاه نکن

ظاهرش سالمه یعنی موخوره و وز آسیب دیده نیست ولی وقتی میبافم خیلی دیگه لاغره پایینش

بنظرم موی کوتاه به هر کسی نمیاد. من کوتاه کردم اصلا بهم نمیاد. تو عکسا یجوری میبینم خودمو بدم میاد. ...

منم میترسم بهم نیاد خیلی ساله کوتاه نکردم

دقیقا موی کوتاه سن رو کمتر نشون میده انگاریمن چون خیلی ساله کوتاه نکردم نمیدونم بهم میاد یا نه حتی ن ...

خب اطرافیان میگن دیگه به آدم

یا تو جاهای مختلف میپرسن مثلا واسه پوستت چیکار میکنی و ...