2777
2789
عنوان

خیااانت😲

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 77 پست
چطور شده؟هیچ طور نی نی موخام صلوات بفرسین😀😀😀😀😀

مونا به خدا نمیگیرم نمیدونم چرا 😭😭

الان نی نی میخوای ینی ؟؟

یا اینکه نمیخوای صلوات بفرسته کسی واست ؟

ببخشید 🙁🙁🙁

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مونا به خدا نمیگیرم نمیدونم چرا 😭😭 الان نی نی میخوای ینی ؟؟ یا اینکه نمیخوای صلوات بفرسته کسی وا ...

😲😲😲😂😂😂😂😂😂نی نی میخام صلواتم میخااام همه چی میخاام

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
😲😲😲😂😂😂😂😂😂نی نی میخام صلواتم میخااام همه چی میخاام

ببخشید اذیت شدی 😍😍😍

دعا میکنن خدا هر چی که به صلاحت باشه بده بهت 😍😍😊😊🤗🤗

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

میدونم الان می خواید فحشم بدیدولی دلم خواستم درد ودل کنم خودمم روزی هزار بار دارم خودمو فحش میدم میدونم ولی دلم خواست فقط دردو دل کنم .من 36 ساله هستم و از همسرم جدا شدم دو سال پیش و وارد یه رابطه شدم اوایل نمیدونستم اون اقا مناهل هستن منم که تشنه محبت و عشق.تا لینکه بعد یه مدت فهمیدم از رفتار مشکوکش...ولی تو رابطه موندم الان بک سال با همیم.ولی دارم داغون میشم نه می تون بیام از لین رلبطه بیرون چون واقعا عاشقونه دوسش دارم نه مای موندن و زجر کشیدنو دارم این اقا عاشق همسرشه و بفول خودش همسرش بی نظیره و 20 ساله دارن عاشقونه زندگی می کنن و تازه الان بچه دار شدن .حالم از خودم بهم می خوره که تو این رابطه موندم .من هیچ مشکلی ندارم هم تحصیلکرده ام هم خونواده خوب دارم و هم ظاهر خیلی خوب ولی نمی تونم بیام از این رابطه بیرون .همش دارم گریه می کنم و شدید افسرده شدم .مت قبل ازدواجم خیلی دوست پسر داشتم و با همسرمم دوست بودم ولی هیچ مردی مثل این اقا دوست نداشتم.

گلپونه های وحشیـــــ دشت امیدمممم :/

دیووونه خودکاار دوساعت از دست خندیدم😂😂😂😂عاشق این ترانم

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز