2777
2789
عنوان

خیااانت😲

481 بازدید | 77 پست

❤️خيانت،خيانت است!

🍯لطفاً شيرينش نكنيد...!

🐍اينكه در گذشته تان مانديد و

🐍براى فراموش كردنش ازدواج ميكنيد!

🐍اينكه اسم فرزندتان،

🐍اسمِ عشق سابقتان ميشود!

🐍اينكه حلقه ى انگشتتان گشاد شد،

🐍از بس در اماكن مختلف درآورديد و دستتان كرديد!

🐍اينكه زندگىِ خصوصى جداست و

🐍زندگى زناشويى جدا!

💔لطفاً جمع كنيد اين روشنفكريهاى مسخره را!

💔"خيانت" زهرِ ماريست

💔كه با افزودنيهاى مجاز هم

💔شيرين نميشود!

👤 علی قاضی نظام

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

واقعا خوچم اومد از این مطلب گفتم بزارم برو بچم فیض ببرن

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا فاز اینایی ک اسم بچشون اسم عچق سابقشون میزارنو نمیفهمم😲😲😲😲😲

مونا چرا اینطوری حرف میزنی ادم نمیفمه چی میگی  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
قاضی نظام مچکریــــــــم🔧😆😎

😂😂😂😂😂😂😂😂با ای اچار کج کولت

مونا چرا اینطوری حرف میزنی ادم نمیفمه چی میگی    

😂😂😂😂😂😂کجاشو نفمیدی تابترجممم

مونایی امضاتو ترجمه کن لدفا 🤗🤗🤗

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
حلقه ام مگه گشاد ميشه،😐

😂😂😂😂😂😁😂چرا عمق مطلبو نمینگرین ظریف نگرین😂😂😂😂