2777
2789
عنوان

خیااانت😲

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 77 پست
میدونم الان می خواید فحشم بدیدولی دلم خواستم درد ودل کنم خودمم روزی هزار بار دارم خودمو فحش میدم مید ...

😐😐😐😐ببین خاهرم یا برو مشاوره یاحتماااا از این اقا دل بکن گناه داره زنشو بچش😭

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اچار کجایی دقیقا کجایی    

😂😂😂😂😂😂کجا رفتهاز دست فرار کرده؟

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
میدونم الان می خواید فحشم بدیدولی دلم خواستم درد ودل کنم خودمم روزی هزار بار دارم خودمو فحش میدم مید ...

کجا رفتی خاهر

🔧=من اینجام😐

عععع سلاممم😲شام چی دارین

🔧=خورشت میخ و پیچ گوشتی

اینو چجوری میخورن😨

🔧=با دست میخورن

مرسی من فک کردم با لوزالمعدت میخوری😐

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
🔧=من اینجام😐 عععع سلاممم😲شام چی دارین 🔧=خورشت میخ و پیچ گوشتی اینو چجوری میخورن😨 ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دیوووونه خخخخخخ خوشبحالشون ما همون پیچ مهره ام نداریم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂دیوووونه خخخخخخ خوشبحالشون ما همون پیچ مهره ام نداریم

نمیدونم چرا اینقد گشنمه امروز😆

نکنه قراره سومالی بشه:/

هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی اخماتو وا کن...  
نمیدونم چرا اینقد گشنمه امروز😆 نکنه قراره سومالی بشه:/

😀😀😀😀😀ظهریم هچی نخوردی؟

نکنه گزاشتی ؟متاسفم😂😂😂😂😂

دوست داشتم بزارم ولی نشد

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین