2821
2789
عنوان

گناه من چیه😓😓

182 بازدید | 18 پست

که باید تو خونه زندکی کمم که فرشاش پاره پاره است نه تلویزیون داره نه مبل داره نه درست حسابیه😓😓

فقط ۱۸ سالمه چرا باید به خاطر خونه مون اینقد خجالت بکشم😓😓

گناه تو خوشگلیه

خوشگلی دردسر داره

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگی یسریامونم همین مقدر شده دیگه

چه میشه کرد

منم خیلی بخاطر مبل نداشتن خونه پدرم غصه میخورم قدیما

یا مثلا تلویزیونمون جعبه ای بود تازه نیم سوز هم بود

من تا دانشگاه گوشی نداشتم حتی نوکیا🙂😄

میگذره همه اینا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

زندگی یسریامونم همین مقدر شده دیگهچه میشه کردمنم خیلی بخاطر مبل نداشتن خونه پدرم غصه میخورم قدیمایا ...

هیچ وقت به چیزی که میخام نمیرسم😓😓😓

با این وضع نکبتی مون 😓 

زندگی یسریامونم همین مقدر شده دیگهچه میشه کردمنم خیلی بخاطر مبل نداشتن خونه پدرم غصه میخورم قدیمایا ...

۱۸ ساله همیشه منتظدم این لحظه تموم شه همه زندگی شونو سروسامون دادت فقط ماییم خونه زندگی مون تو این وضعه

هیچ وقت به چیزی که میخام نمیرسم😓😓😓با این وضع نکبتی مون 😓

ب یه چیزایی میرسیم

ولی اون زخمای حفره ها تو وجودمون تا ابد میمونن

زمان ب عقب بر نمیگیره من الان نمیتونم مثل بچگیم از مداد رنگی نو یا دفتر سیمی یا شهربازی لذت ببرم چون اینا مال همون دوران بودن

یا بیست سال دیگه نمیتونم مثل الان که دلم لباس نو یا گردش یا کاشت ناخون یا هرحوفت دیگه ای که ندارم لذت ببرم

همینه دیگه. اگه بخوای حرص بخوری آب میشی میری

من این مراحل رو گذروندم و الان واقعا بیخیال همچی ام

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ب یه چیزایی میرسیمولی اون زخمای حفره ها تو وجودمون تا ابد میموننزمان ب عقب بر نمیگیره من الان نمیتون ...

تو این ۱۸ سال هیچ لذتی از زندگی نبردم فقط بدبختی بوده  نابودم کرد

۱۸ ساله همیشه منتظدم این لحظه تموم شه همه زندگی شونو سروسامون دادت فقط ماییم خونه زندگی مون تو این و ...

ای خواهر اونموقع ک ارزونی بود پدرا مون نتونستن زندگی جمع کنن الان بتونن؟ یا ماها بتونیم؟ مایی ک رو صفریم؟ بااین وضع مملکت تو بگو زیر صفر... فقط دعا میکنم پسرفت نکیم