ooاسماءoo مدیر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 3101 عنوان گناه من چیه😓😓 | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 18 پست که باید تو خونه زندکی کمم که فرشاش پاره پاره است نه تلویزیون داره نه مبل داره نه درست حسابیه😓😓فقط ۱۸ سالمه چرا باید به خاطر خونه مون اینقد خجالت بکشم😓😓 1403/08/05 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pazzo عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 2589 از بین اینهمه ادم سهم من از زندگی اینه؟ والا هیچکی سهمش بی نقص نبودهاز کجا میدونی زندگی بقیه چطوره؟یکم همت کن خب تو وضعیتتون رو بهتر کن چی میشه مگ ...
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 20706 تو این ۱۸ سال هیچ لذتی از زندگی نبردم فقط بدبختی بوده نابودم کرد عزیزم شما خونه دارین؟ حتی اجاره؟ پس شکر کنچیزایی من از سر گذروندم که فکرشم نمیکنی وگرنه همین الان شکر میکنی ک خدایا چار تا دیوار و یه سقف رو سرمهخودتو بسپار ب جریان سرنوشت. من انقد خودخوری کردم دیگه سِر شدم الان ب مرحله پوچی رسیدم تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
aziztarin_am عضویت: 1401/10/02 تعداد پست: 4599 اسی خودت تلاش کنبا درس خوندن دوست منم همین بود ببین خونشون جا نبود بشینی اینقدر کوچیک بود فقیییییر بودنااااما شاگرد اول کلاس بود تو اون بدبختی درس میخوندالان ببینیش باورت نمیشهشده رییس بخش ای سی یوبهترین و پولدارترین پسر شهرم گرفتشاصلا از دیدنش کیف میکنیپس نشین و غر بزندرس بخووووون
ooاسماءoo مدیر استارتر عضویت: 1402/12/17 تعداد پست: 3101 اسی خودت تلاش کنبا درس خوندن دوست منم همین بود ببین خونشون جا نبود بشینی اینقدر کوچیک بود فقیییییر ب ... مرسی🙂🤗