2777
2789
عنوان

خوش به حال کسایکه بچه دار نمیشن

590 بازدید | 33 پست

یه دوقلو ده ماهه دارم دیگه بریدم نه شب میخوابن نه روز همش درحال گرین بازیم نمیکنن امروز غذام خراب شد ظرفامم نشسته تو سینکن برریدم ده ماهه زندگیم شده زهرمار خیلی عذابم دادن خوش به حال کسایکه بچه دار نمیشن زندگی ندارم اصلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک آخرم رو بخون حتما ! 

خیلی ها حسرت بچه دار شدن مونده تو دلشون 

بعد شما میگید خوش به حال اونا 😂🤦‍♂️ 

این دنیا همینه ! 

همه در پی داشتن چیزایی که ندارن و فراری از یه سری از چیزایی که دارن و ناشکر و ...! 

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خانومای گل بجای فاز نصیحت گرفتن سعی کنید استارتر رو درک کنید ایشون قطعا از ته دل این حرفو نمیزنه فقط خسته اس کشش نداره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

عادیه ماها تو موقعیتی بچه دار میشیم که وسواس فکریو تمیزی زیادی داریم

عزیزم به درک بزار ریخته باشه بزار بریزن موقع پیری دلت له له میزنه بیان خونت دورت جمع بشن 

پس نهایت استفاده رو الان ببر ازشون چون ممکنه بزرگ بشن و کمتر ببینیشون

ماها همگی سن اینا بودیم گند زدیم تو خونه 

اگه تونستی استراحت کن 

دوش بگیر 

آهنگ شاد بزار 

همسرتم بگو کمک کنه

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

عزیزم بدنها فرق داره من سه سال و نیم بچه دارم ولی هتوزم خستم و دز حال نق.  ولی مثلا فلانی شش ماهه بچه اورده باز بارداره من بجاش میگم وای بدنت چقدر کشش داره میگه دوسه ماه اول درد و خسته بودم الان راحتم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

عزیزم واقعا سخته شرایطت

منم یه دختر ۳ ساله و یه پسر ۷ ماهه دارم.از صبح تازه تونستم بشینم

سرم پر از صدا و گریه و جیغه

دلم سکوت میخواد

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

عزیزم میفهمم جی میگی ،مال من یکی بود ،رفلاکس شدید داشت ،مدام بالا می‌آورد و بی قرار بود ،کلا شاید ۴ ساعت هم شبانه روز نمی‌خوابید،واقعاً فرسوده شده بودم ...

حتما از کسی کمک بگیر...

از دختر متخصص بخواه برا تنظیم خوابشون دارو بده بهت 

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...