2777
2789
عنوان

خوش به حال کسایکه بچه دار نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 33 پست
عزیزم بدنها فرق داره من سه سال و نیم بچه دارم ولی هتوزم خستم و دز حال نق. ولی مثلا فلانی شش ماهه بچ ...

دقیقاا دختر من ۲۸ ماهشه ،هنوزم درگیر خوابشم ،شبا چند بار بیدار میشه و باید تو بغلم بگردونمش ،صبحم ۷ بیداره  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واقعا نمیفهمم آدم چرا برای خودش دردسر بیارع که چی بشه بیاری دردسر بکشی عذاب بکشی آخرش بزرگ میشع دو قورت و نیمش باقیه دختره شوهر می‌کنه می‌ره پسره هم زن میگیره و د برو که رفتیم 

ناشکری نکن دختر درسته سخته ولی باهم بزرگ میشن به چند سال دیگه فک کن که از آب وگل دراومدن 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

کاملا بهت حق میدم 

خسته ای و همه این حرف ها از خستگی مادرشدنه 

من یه دونه دارم اما از زمان به دنیا اومدن اونقدر گریه کرد که انگار دوتا بچه بزرگ کردم 

همه ی این ناله هامون از سر خستگیه و خدا هم میدونه که از ته دلمون نیست 

قلبمون همیشه برای بچه هامون میتپه

حتما حتما پرستار بگیرید که کمکت کنه 

از یه سری خرج های اضافی بزنید اما پرستار بچه بیارید

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دقیقاا دختر من ۲۸ ماهشه ،هنوزم درگیر خوابشم ،شبا چند بار بیدار میشه و باید تو بغلم بگردونمش ،صبحم ۷ ...

اره عزیزم بمن میگفتن چهلمش خوب میشه بعد گفتن دوماهگی بعد شش ماهگی بعدگفتن یسالگی بعد 18ماهگی ولی الان سه سال و نیمه از کار و زندگیم افتادم از زندگی زناشویی افتادم تا یک بیداره بعد ما میخابه 

یا شایدم من به خواب حساسم.  ولی دوستم بچش همسن بچه منه باز بچه اورد میگفت اذیت نیستم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
اره عزیزم بمن میگفتن چهلمش خوب میشه بعد گفتن دوماهگی بعد شش ماهگی بعدگفتن یسالگی بعد 18ماهگی ولی الا ...

من خداروشکر خونه پدر شوهرم سر کوچمونه،دو یه ساعتی در روز پیش اوناست منم به کارام و ...میرسم..

ولی خواب شبم که خوب نیست کل روز کلافم...

به قول دخترم اینم از شانس ماست  

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

ناشکری نکن 

الان خیلی ها آرزو دارن جای تو باشن

منم یه دوساله و یه 6ساله دارم خیلی اذیت میکنن و اصلا با هم نمیسازن عصابمو داغون کردن ولی خب بچه اند کاری نمیشه کرد ولی با تموم اذیت هاشون یه نگاهشونا به دنیا نمیدم

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

سلام 

من 7 سال بچه دار نشدم 2بار ای وی اف کردم و نشده

یه روز یه نفر که واقعا قصد و غرضی نداشت سر سفره رو کرد ب من گفت خوش بحالت بچه نداری راحتی غذا میخوری میری میگردی کیف میکنی 

قطعا بنده خدا منظور نداشت اما دل ماها میشکنه