2777
2789

کلاس چهارمه 

انقد اذیت میکنه من با خونسردی رد میکنم الان ذهنم چند وقته درگیر چندین مشکله اعصابم خرابه اینم رو مخ منه .میخام گریه کنم از دستش سر شب اومدم بخابم همه خوابیده بودن بعد هی رفت درو باز میکرد میبست هر چقد میگفتم نکن گوش نمیده یلحظه خواب عمیق بودم درو کوبید دیگه خوابم نبرد انقد هی یخچال باز کرد رفت اومد صدای گوشی زیاد کرد پسر کوچیکم بیدار کرد الان باید تا صبح با این یکی بیدار باشم 😭این چه زندگیه من که فقط کل زندگیم همه چیزش برام زجر و درد بوده اه کاش بمیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دنبال جلب توجه شماست

که بهش محبت کنی و باهاش صحبت کنی

اگه براش وقت بذاری هرگز اینکارو نمیکنه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ساعت ۲ بچه چرا باید بیدار باشه؟

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

منو کوچیکه زود بیدار میشیم این تا ۱۰ خوابید کلی هم بیرون رفتیم از قصد نمیخابید

خب دقیقا همینه 

بچه ای که تا ده خوابیده زود خوابش نمیبره

چرا یجوری حرف میزنی انگار بچت نیس

لایک نکنید🙂‍↔️