2777
2789
عنوان

قهرمن باشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 36 پست
بچه گانه نیست حتمااذیتم که قهرکردم دیگه واقعا چاره ای برام نموند همیشه تحمل کردم و ازهرراهی بگی رفتم ...

قهر هیچ‌ وقت جواب نمیده به جای قهر درخواستت رو مستقیم بگو یا لااقل سرسنگین باش سرسنگین بودن زود مردو از پا در میاره

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

ببین حالتو میفهمم من اوایل ازدواجم یه بار یه آرایش کلی کرده بودم و نتظر شوهرم بودم به محض دیدن من گفت اینکارا چیه انگار زنای خرابی  من خیلی ناراحت شدم همون موقع شستم و دیگه هم حرفی نزدم ولی خوب نه جامو جدا کردم نه قهر طولانی همون لحظه بود قط نتیجه اش شده این که الان ده ساله براش آرایش نمی کنم.تو خونه تنها باشم انجام میدم یا موقع نماز دوست دارم اما قبل اومدن اون پاک میکنم.بارها شده سرزده اومده خونه کاری داره منو ببینه کلی ذوق میکنه منتهی ظهر که اومده من همون آدم ساده و معمولیم چون همه رو شستم.شوهرم خیلی خوبه منم خیلی جاها باهاش راه اومدم ولی این مورد واقعا اذیتم‌کرده و کوتاه نمیام ازش.بااین وجود دارم روی خودم کار میکنم که گذشت کنم چون اونکه تغییر نمی کنه من باید برای سرپا بودن این زندگی کوتاه بیام

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم چقد خوب حرف میزنی .ولی واقعا نمیتونم خودم شروع کننده باشم ایشون خیلی باسیاست هست و همه ...

قربونت

نمیگم ک شروع کننده باشم میگم ک اگه اینبار اومد حرفاتو شروع کن ب زدن.ببین سعی کن اصلا نرم نشی و خیلی محکم حرف بزنی سعی کن با تمام منطقت حرف بزنی و احساسات ب خرج ندی.

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

عزیزم کاملا به قدرت ادامه بده چون اگه خام شی روال همینه اگه تا ۳ ۴ روز دیگه نیومد آشتی غذا هم نپز تو ...

خب همینو بلد نیستم من کلا یه موجوداروم وصلح جوهستم و جنگیدن بلدنیستم حتی بلدنیستم چجوری حرف بزنم ک منو جدی بگیره احساس میکنم شمامنو درک کردی .کاش یکم بازبون نرمتربهم یادبدی چیابگم که تاثیرپذیرترباشه 

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...
قربونتنمیگم ک شروع کننده باشم میگم ک اگه اینبار اومد حرفاتو شروع کن ب زدن.ببین سعی کن اصلا نرم نشی و ...

فداتبشم اخه نمیدونم چیابگم مسئله همینه .مثلا تاپیک دخترگرانبهاروخوندم یجامیگه متن سازی کنید من اینارو بلدنیستم .یکم دوس دارم یادبگیرم چیابگم ک روش اثربزاره 

من زنم....درگلوی زمین گیرکرده ام قدری حرف میخواهم وکمی آزادی!!دوباره سیب بچین حوا...من خسته ام بگذارازاینجاهم بیرونمان کنند...
خب همینو بلد نیستم من کلا یه موجوداروم وصلح جوهستم و جنگیدن بلدنیستم حتی بلدنیستم چجوری حرف بزنم ک م ...

عزمزم بزار اون پا پیش بزاره. اگه گزاشت امتناع نکن. بگو من چند تا حرف و خواسته دارم به عنوان یه زن این حقمه که برام انجامش بدی. بعد خواسته هاتو بگو

بنطرم حای حوابتو نباید جدا میکردی اونم سههه هفته

این نشونه خوبی نیست

درمورد رابطه و ذوق نشون ندادنش نمیدونم

ولی درمورد پول،،باید واضح بهش بگی

مثلا همون لحظه ک میاد بغلت کنه،،یعنی امادگی شنیدن خواسته هاتو داره

تو هم جراغ سبز نشون میدی و میگی من ازت توقع داشنم اون لباسو پوشیدم ک تو خوشت بیاد بهت ذوق نشون بدی

و ماهیونه مبلغ فلان قدر ک در توانته میخوام

عزمزم بزار اون پا پیش بزاره. اگه گزاشت امتناع نکن. بگو من چند تا حرف و خواسته دارم به عنوان یه زن ای ...

بیشترمیگین لطفا من واقعا نمیدونم هرچی فکرمیکنم حس میکنم جواب نمیگیرم اگرتجربه ی مشابه دارید حرفاتونومیگین ک منم یادبگیرم لطفا 

بنطرم حای حوابتو نباید جدا میکردی اونم سههه هفتهاین نشونه خوبی نیستدرمورد رابطه و ذوق نشون ندادنش نم ...

درسته .ولی خب اگه قبول نکردچیکارکنم 

خوب دو هفته دوم آورده این بار اومد یکم کوتاه بیا آشتی کنین بعد تو فرصت مناسب باهاش صحبت کن بگو ما دو آدم بالغیم زبون داریم من انتظار داشتم بیای صحبت کنی و رفع دلخوری کنی نه که بیای قلقلک بدی. بعدم بگو من تا الان از حق خودم کوتاه اومدم تو هم به روی خودت نیاوردی وظیفه ای داری در قبال من ازین به بعد هر ماه مثال پنجم این مبلغو بزن به حسابم. حالا تو اون پولو خرج می‌کنی جمع می‌کنی آتیش میزنی به خودت مربوطه... 

عزیزم خودمم میدونم ولی یک عمره من باهمه چیش ساختم و خیلی جاهاازخودگذشتگی کردم خیلی جاهاهم سیاست زنان ...

مثل شوهر منه رفتارهاش بعد ۲۰ سال نتونستم بشناسمش هنوز منم از هر راهی جواب نمیگرفتم با محبت مهربونی قهر سنگینی آخرین جواب ک گرفتم با دعوا و همین قهر مدت دار و پیش قدم شودن خودش اونجا دیگه قهر نمیکنم همه حرفهای دلم رو میگم تو هم این سری ک آمد هرچی تو دلت هست بگو ب بگو من این سری آشتی میکنم اما اگر سری بعد تکرار بشه دیگه آشتی در کار نیست

ببین حالتو میفهمم من اوایل ازدواجم یه بار یه آرایش کلی کرده بودم و نتظر شوهرم بودم به محض دیدن من گف ...

واقعا خسته شدم همه راهی امتحان کردم .دلم میخوادیگه اشوب کنم ک منو ببینه ک صداموبشنوه .من خیلی براش ازخودگذشتگی کردم ولی هیچوقت حتی حرفشم نزده ک دلم خوش باشه .هیچوقت قدروارزشموندونسته .این قدربانداری هاش ساختمو به پولای کمی ک بهم میداد ارزش میزاشتمو ذوق میکردم ک الان ک اوضاعش بهترهم شده بازهم همون قدر وکم کم بهم میده .حتی مثلا می خاست یه کاری برام بکنه ولی چون یک بارک دعوامون شده بود روزبعد کنسل کرد .دراینحد نامردهست ودلم بخاطراین می سوزه 

مثل شوهر منه رفتارهاش بعد ۲۰ سال نتونستم بشناسمش هنوز منم از هر راهی جواب نمیگرفتم با محبت مهربونی ق ...

عزیزم توی خونه ت بودی قهرکردی یا خونه پدرت رفتی ؟واقعا نتیجه گرفتی ؟

خوب دو هفته دوم آورده این بار اومد یکم کوتاه بیا آشتی کنین بعد تو فرصت مناسب باهاش صحبت کن بگو ما دو ...

ممنونم مهربونم چه خوب حرف میزنی گلم کاش اگه بلدی بیشترباجزییاتتربهم یادبدی